Kaposváron ki játszana egy vastaggal? Diszkréten, nálad. Hölgyek, párok!
Privire. Minden megoldas érdekel.
Privire. Minden megoldas érdekel.
Marcaliban ma este 2 bi pasihoz valaki?
Azt en is keresek.
(Ez egy válasz secretlife üzenetére (2024. 05. 01. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaposvár bi pár?
Sziasztok! Szekszárd környéke jó lehet.
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 05. 01. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Kaposvári nős férfi vagyok.
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon autós kaland?
Ma du 1fele lenne 1oram esetleg valaki le könnyítene?
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok keresek hölgyekett párokat bármilyen felállás érdekelne legyen szó motorozásról afterrol vagy bármiről !! 30as ápolt srác lennék!
Sziasztok ! Szekszárdi 34-65 közötti hölggyel párral házaspárral ismerkednék diszkréten ha bejön nektek a nagyobb vastagabb méret írjatok privát üzenetet.
Sziasztok!
Holnap estétől,péntek délig kalandot keresek,
Pincehely és környékén!
Privit várok!
Holnap estétől,péntek délig kalandot keresek,
Pincehely és környékén!
Privit várok!
Kaposvár környékeröl keresnék hölgyeket, illetve párokat
Pécsen cumiznék viszonzás nélkül.
Kertvárosban helyem van.
Kertvárosban helyem van.
Bi Kaland ma valaki?
Pécs?
Sziasztok!
Valaki Balatonszemes szabad strand környéken???
Keress privatban bátran
Valaki Balatonszemes szabad strand környéken???
Keress privatban bátran
Sziasztok.
Szerda vagy csütörtök estére keresek hölgyet vagy párt.
Én egy 30 éves kedves, intelligens, sportos, potens pasi vagyok. Utazni tudok, de van Pécsen helyem.
Szerda vagy csütörtök estére keresek hölgyet vagy párt.
Én egy 30 éves kedves, intelligens, sportos, potens pasi vagyok. Utazni tudok, de van Pécsen helyem.