Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Lenne Pécsről időseb hölgy aki áztatná velem a punciját Magyarhertelenden,vagy más hol??? Tel számmal irj
Sziasztok ! Ma 21:00 körüli időben Szekszárdon a Csörge tónál diszkrét talihoz párt házaspárt hölgyet keresek. Van olyan aki talizna? Írj privátba.
Szombaton autós kalandot keresek Siófok környékén.Esetleg bisex pár ?
Siófokon illetve környékén keresek hölgyet, párt! Punci, popsi nyalás, dugás...
Uni biszex pasi vagyok
Uni biszex pasi vagyok
Ma vagy holnap este nagyon szívesen maszíroznék hölgyet, vagy pár hölgy tagját a Balaton déli partján. Van tapasztalatom maszírozásban.

Igényes párokkal ismerkednénk 20éves barátnőmmel
Keresnék egy átlagon felűli Nőt Nagy mell lehet logós is nagy szőrős pina lehetsz nem független is Telt Kővér Idős vagy fiatal csak helyed legyen...
Mohács környékén?
Hello Sellyèn ma dèlutàn este szopnèk segnyalàs viszonzàs nèlkül is.
Sziasztok.
Ma napközben, estére keresek hölgyet vagy párt.
Én egy 30 éves kedves, intelligens, sportos, potens pasi vagyok. Utazni tudok, de van Pécsen helyem.
Ma napközben, estére keresek hölgyet vagy párt.
Én egy 30 éves kedves, intelligens, sportos, potens pasi vagyok. Utazni tudok, de van Pécsen helyem.
Junius 9-én estére keresnék párt bi férfi taggal. Helyem van. Diszkréció adott és elvárt. Helyileg komló környéke.
Junius 9- én estére keresnék párt bi férfi taggal. Helyem van. Diszkréció adott és elvárt. Helyileg komló környéke.
Kaposváron ki játszana egy vastaggal? Diszkréten, nálad. Hölgyek, párok!
Privire. Minden megoldas érdekel.
Privire. Minden megoldas érdekel.
Marcaliban ma este 2 bi pasihoz valaki?
Azt en is keresek.
(Ez egy válasz secretlife üzenetére (2024. 05. 01. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaposvár bi pár?
Sziasztok! Szekszárd környéke jó lehet.
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 05. 01. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Kaposvári nős férfi vagyok.