Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Szandra és Tomi nevében szeretném megköszönni a szuper hétvégét sràcok. Pünkösd napján kicsit kibővülve folytatjuk. Puszi. E.
Sziasztok.
Ma kaposváron????
Ma kaposváron????
Farok masszázst kedvelő pasit keresek!
Masszirozom verem szopom ami jól esik…. Keress
Masszirozom verem szopom ami jól esik…. Keress
Sziasztok Harkànyon keresem hölgy vagy pàr tàrsasàgàt heteró alapon.
Sziasztok ma este Harkànyon keresem hölgy vagy pàr tàrsasàgàt heteró alapon.
Sziasztok ma este Harkànyon keresem hölgy vagy pàr tàrsasàgàt heteró alapon.
Párokkal ismerkednénk hétvégi szabadidőnk kellemes eltöltésére.
Erotikus hölgy masszázsban jártas hölgyet tud valaki Pècsen?
Sziasztok!
Ma valaki kozarmisleny/pecs? Enyhe bi vagyok, szolo pasihoz/csajhoz vagy parokhoz csatlakoznek
Ma valaki kozarmisleny/pecs? Enyhe bi vagyok, szolo pasihoz/csajhoz vagy parokhoz csatlakoznek
Hétköznap estére keres valaki ?
Pécsett és környékén orális szexhez (akár egyoldalúan is)keresek partnert.Ápoltság, diszkréció fontos.
idősebb úr szőrős farkát szopnám Baranya Megyében ( hely szükséges! )
Sziasztok kedves ápolt diszkrét intelligens pasi vagyok mai nap szívesen ismerkednék találkoznék kedves párral akár csak kukkolásra autós kalandra vagy akár egy erdős területen találkoznék kellemes időtöltéshez.
Holnap délelőtt Kaposvár valaki ???
Sziasztok fiatal bi sràcot keresek Sellye helyem van
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Valaki valamikor valahol,bárki?
Sziasztok Ma pár Harkány Pécs környékén ki férfit keres 3iknak