Jön valaki holnap nudizni a Bajai nudira?
Sziasztok!A hétvégén ismerkednék Siófokon illetve környékén, kortól,alkattol függetlenül hölggyel, párral! Hetero vagy biszex alapon!
Sziasztok!
Hölgyet, lányt, elhanyagolt anyukát,esetleg párt keresnék a hétvégére, kizárólag hetero alapon
Helyem van, de utazni is tudok!
Hölgyet, lányt, elhanyagolt anyukát,esetleg párt keresnék a hétvégére, kizárólag hetero alapon
Helyem van, de utazni is tudok!
Idősebb hölgyekkel ismerkednék.
Kizárólag hetero alapon párral is.
Kizárólag hetero alapon párral is.
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok Kaposvár ès környèkèn valaki tud autós búvohelyet? Köszönöm
Balatonmária-Marcali környékén kölcsönös farokverés érdekel valakit 2, 50 éves pasival?
Cumiznék Pécsen. Hely ok. Priviben írj, köszi
Siófokon bi kaland valaki?
Szopnék Kaposvár
Sziasztok hölgy vagy pár lenne dunaföldvár környékén dunaparton esetleg jővőhét péntek délután ? Irj
Pécs és környékén valaki esetleg?
Ma Baján vagyok
Extra méretekkel rendelkező Idős nőket vagy ilyen párt keresek.Pécs +50
Keresem barátom hétvégére.
Kor,külsö nem számit,szerszámod nagy legyen,és próbáljunk ki mindent oda vissza alapon,írj rám,várom
Kor,külsö nem számit,szerszámod nagy legyen,és próbáljunk ki mindent oda vissza alapon,írj rám,várom
Sziasztok. Hölgy esetleg aki eljonne velem pénteken Magyarhertelend re fürdeni illetve szaunázni? szép napot mindenkinek
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Mai nap puncit nyalnék viszonzás nélkül is!Balaton déli part környék!
Szimpi, extravagáns házaspárként (nagyon csinos feleséggel) keresünk olyan házaspárt, ahol a feleség puncija szintén gondtalanul telespriccelhető. Sem kor, sem alkatbeli megkötésünk nincs, keltsétek fel az érdeklődésünket egy jó bemutatkozó levéllel! Ápoltság és intelligencia alap! Legyen képetek, albumotok. Egyedülálló pasik leveleit most azonnal töröljük!
Szopnek-szopatnek Pécsen.
Helyem nincs.
Autóban vagy szabadban.
Ha érdekel írj.
Helyem nincs.
Autóban vagy szabadban.
Ha érdekel írj.