Szekszárd környékről keresünk potens pasit! 35-50 év közötti! Heteró és kizárólag a hölgy örömére! Adatlapon van elérhetőség!Cuckold illetve hármas kalandokhoz!
Sziasztok! hétvégén keresek hölgy vagy párok!b.foldvar leszek!
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok! Aktuális még?
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 05. 19. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 19. vasárnap 13:48

Ma este Szekszárdon és környékén hetero párral ismerkednénk
Szexárdon és környékén hölgyeket kényeztetnék orálisan.
Imádok puncit nyalni!
Imádok puncit nyalni!
Pécs környéki nudizáshoz várom hölgy jelentkezését.
Holnap és holnapután, a délutáni órákban.
Holnap és holnapután, a délutáni órákban.
Szőrős dorong elé térdelnék Pécsett! Hely szükséges! Kor, alkat nem számít! részletek üzenetben!
Érett hölgy vagy pár ma napközben Szfvár Siófok Veszprém környékéről?
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok
Balatonmárián vagy a környéken keresnék igényes fiút ma délelőtt
Pécsen kanos pasit kielègitenék.
Diszkrecio, hely van.
Diszkrecio, hely van.
sziasztok!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 26. vasárnap 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 26. vasárnap 22:56
Törölt felhasználó (4704840)

Stabilan ōsszeszokott pár mellé,(idősebb nő, fiatal férfi) kellően rugalmas idővel, esetleg hellyel is rendelkező férfi partnert, megfelelő szimpátia esetén állandó partnerként szívesen fogadnánk. Légy Igényes, diszkrét, korrekt és kellőképpen perverz
Stabilan ōsszeszokott pár mellé,(idősebb nő, fiatal férfi) kellően rugalmas idővel, esetleg hellyel is rendelkező férfi partnert, megfelelő szimpátia esetén állandó partnerként szívesen fogadnánk. Légy Igényes, diszkrét, korrekt és kellőképpen perverz
Siófokon, környékén keresek ma este, éjszaka biszex párt, pasit, esetleg hölgyet!!
Balaton déli partján keresek érdeklődőket, főleg nőket de párok is jelentkezhetnek. Szeretnék összehozni egy kis közösséget ahol leszervezett módon lehetne játszani. Én siófokon vagyok de a part mentén nyitott vagyok bármi ötletre.
A fő cél egy glory hole hely létrehozása, főleg ehhez keresek éhes szájakat. Minden meglátást, ötletet, igényt, érdeklődést szívesen fogadok.
A fő cél egy glory hole hely létrehozása, főleg ehhez keresek éhes szájakat. Minden meglátást, ötletet, igényt, érdeklődést szívesen fogadok.
Sziasztok!
Még mindig szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Még mindig szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szopnék diszkréten Pécsen. Hely ok
Ma esete szívesen csatlakozom heteró alapon párhoz, cuckold is érdekes lehet! Helyem van, utazni tudok!
Sziasztok!
Fiatal, szexi párhoz csatlakoznék 3.-ként!
25 éves vagyok, 185 cm, 80 kg. (19 cm :P)
Benne lennék egy kis kalandban. Írjatok, ha lenne kedvetek ismerkedni
Fiatal, szexi párhoz csatlakoznék 3.-ként!

25 éves vagyok, 185 cm, 80 kg. (19 cm :P)
Benne lennék egy kis kalandban. Írjatok, ha lenne kedvetek ismerkedni

Zalából -Baranyába mennék utitársat keresnék sw buliba