Szopnék Pécsen. Hely ok.
Sziasztok! hétvégén keresek hölgy vagy párok!b.foldvar környékén
Sziasztok, ma este keresek olyan férfit aki meglatogatna, főként szopni szeretnék de semmitől nem zarkozom el
Sziasztok!
Párokkal ismerkednénk
Párokkal ismerkednénk
Júliustól mi is kereswünk a déli parton
(Ez egy válasz MagicMiller üzenetére (2024. 05. 28. kedd 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Balaton déli parton párokkal szivesen osszefutnék.

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Mikorra kerestek? Pécsi 41 éves pasi belefér az elképzeléseitekbe?
(Ez egy válasz Nov78 üzenetére (2024. 05. 27. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 27. hétfő 21:45

Szekszárd környékről keresünk potens pasit! 35-50 év közötti! Heteró és kizárólag a hölgy örömére! Adatlapon van elérhetőség!Cuckold illetve hármas kalandokhoz!
Szekszárd környékről keresünk potens pasit! 35-50 év közötti! Heteró és kizárólag a hölgy örömére! Adatlapon van elérhetőség!Cuckold illetve hármas kalandokhoz!
Sziasztok! hétvégén keresek hölgy vagy párok!b.foldvar leszek!
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok! Aktuális még?
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 05. 19. vasárnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 19. vasárnap 13:48

Ma este Szekszárdon és környékén hetero párral ismerkednénk
Szexárdon és környékén hölgyeket kényeztetnék orálisan.
Imádok puncit nyalni!
Imádok puncit nyalni!
Pécs környéki nudizáshoz várom hölgy jelentkezését.
Holnap és holnapután, a délutáni órákban.
Holnap és holnapután, a délutáni órákban.
Szőrős dorong elé térdelnék Pécsett! Hely szükséges! Kor, alkat nem számít! részletek üzenetben!
Érett hölgy vagy pár ma napközben Szfvár Siófok Veszprém környékéről?
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok
Ápolt 44/185/88 pasi vagyok
Balatonmárián vagy a környéken keresnék igényes fiút ma délelőtt
Pécsen kanos pasit kielègitenék.
Diszkrecio, hely van.
Diszkrecio, hely van.
sziasztok!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 26. vasárnap 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 26. vasárnap 22:56
Törölt felhasználó (4704840)

Stabilan ōsszeszokott pár mellé,(idősebb nő, fiatal férfi) kellően rugalmas idővel, esetleg hellyel is rendelkező férfi partnert, megfelelő szimpátia esetén állandó partnerként szívesen fogadnánk. Légy Igényes, diszkrét, korrekt és kellőképpen perverz