Ma este Siófokon kalandoznék!Hölgyek,párok?
Sziasztok,baranyában esetleg hőlgy vagy pár kis kalandra?
Sziasztok Pécsiton mostanában kaland?
Sziasztok. Ígényes párral vagy hölggyel ismerkednék!!
Kaposváron ötvenes pasiként diszkréten ismerkednék hölgyekkel, párokkal. Tabumentes szex izgat. Többes is. Ápoltság diszkréció fontos, kor alkat kevésbé!. Privire írjatok.
Sziasztok!
Most hétvégére illetve hosszabb távon is keresek hölgyet, párt lepedőcsatákra! Igényes, jó kinézetű, potens, diszkrét pasi vagyok! Többes tapasztalatom és Nagykanizsán helyem is van!
Most hétvégére illetve hosszabb távon is keresek hölgyet, párt lepedőcsatákra! Igényes, jó kinézetű, potens, diszkrét pasi vagyok! Többes tapasztalatom és Nagykanizsán helyem is van!
Idős biszex párt keresek,duci kővér pár a nyerő. Pécs+50km
Sziasztok,
Mai nap folyamán Siófokon keresek ferfit, szépen szopok es nyelek.
21 eves passziv ferfi vagyok
Mai nap folyamán Siófokon keresek ferfit, szépen szopok es nyelek.
21 eves passziv ferfi vagyok
Kaposváron most ráérő lány, pár??
Közös faszverés Marcaliban?
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok. Van pécsen pár akit lehetne kukkolni? Esetleg be is szállni kicsit?
Holnap délután a csörge tónál szopna valaki???
Sziasztok!
Szombat este kalandoznék Siófokon.Hölgyek,párok valaki komoly?
Szombat este kalandoznék Siófokon.Hölgyek,párok valaki komoly?
Szekszárd környékről keresünk potens pasit! 35-50 év közötti! Heteró és kizárólag a hölgy örömére! Adatlapon van elérhetőség!Cuckold illetve hármas kalandokhoz!
Sziasztok. Ma Szederkény Bóly Mohács környékén keresnék hölgyet.. éhes 31 éves pasi vagyok. Privát üzenet
Délelőtti órákban autós kalandra, kukkolásra nő vagy pár Fehérvár Siófok között?
Sziasztok! Zala Somogy megyében akinek lenne kedve kalandozni keressen meg privát!! Szép napot!!
Sziasztok! még mindig keresek holnap vagy szombaton hölgy vagy párok! b.foldvar környékén
Sziasztok!
Még mindig szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Még mindig szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...