Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
Kaposváron keresünk partnert/partnereket.
Kaposváron keresünk partnert/partnereket.
Sziasztok!
Ma vagy az elkövetkezendő pár napban hölgy masztizását vagy pár szeretkezését nézném Pécs környékén.
Ma vagy az elkövetkezendő pár napban hölgy masztizását vagy pár szeretkezését nézném Pécs környékén.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Párnak lenne kedve ma ahoz hogy egy normális pasi meglátogassa?
Pécs és környékén valaki(k)?
Sziasztok,
holnap reggel 9 körül Kaposváron leszek átutazóban, de ha van arrafelé pár, aki találkozna, akkor szívesen csatlakoznék.
Köszi!
holnap reggel 9 körül Kaposváron leszek átutazóban, de ha van arrafelé pár, aki találkozna, akkor szívesen csatlakoznék.
Köszi!
Ma este Siófokon kalandoznék!Hölgyek,párok?
Sziasztok,baranyában esetleg hőlgy vagy pár kis kalandra?
Sziasztok Pécsiton mostanában kaland?
Sziasztok. Ígényes párral vagy hölggyel ismerkednék!!
Kaposváron ötvenes pasiként diszkréten ismerkednék hölgyekkel, párokkal. Tabumentes szex izgat. Többes is. Ápoltság diszkréció fontos, kor alkat kevésbé!. Privire írjatok.
Sziasztok!
Most hétvégére illetve hosszabb távon is keresek hölgyet, párt lepedőcsatákra! Igényes, jó kinézetű, potens, diszkrét pasi vagyok! Többes tapasztalatom és Nagykanizsán helyem is van!
Most hétvégére illetve hosszabb távon is keresek hölgyet, párt lepedőcsatákra! Igényes, jó kinézetű, potens, diszkrét pasi vagyok! Többes tapasztalatom és Nagykanizsán helyem is van!
Idős biszex párt keresek,duci kővér pár a nyerő. Pécs+50km
Sziasztok,
Mai nap folyamán Siófokon keresek ferfit, szépen szopok es nyelek.
21 eves passziv ferfi vagyok
Mai nap folyamán Siófokon keresek ferfit, szépen szopok es nyelek.
21 eves passziv ferfi vagyok
Kaposváron most ráérő lány, pár??
Közös faszverés Marcaliban?
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok. Van pécsen pár akit lehetne kukkolni? Esetleg be is szállni kicsit?
Holnap délután a csörge tónál szopna valaki???