Marcali környékén 2 bi pasihoz valaki?
Ha elmultál 18 de még nem vagy 100 és hatalmas csöcsökel nagy szőrős pinával rendelkezel keres azonnal,imádom a nagy logó meleket amit alaposan megdolgozhatok és a nagy zaftos szőrős pinát szeretem élvezésig nyalni. Irj tel számot,és beszélhetünk

pécsett szopnék most!
Sziasztok!
Holnap éjszaka csatlakozna valaki 2 férfihoz?
Privit várok!
Holnap éjszaka csatlakozna valaki 2 férfihoz?
Privit várok!
Pécs és környékén keresek, idősebb hölgyet, párokat minden jóra. Imádok nyalni, valamint a profilom mindent elmond. Utazni tudok.
Szekszárd és környéken keres CSAK HÖLGY társaságot.
19/6 intimmel, magyar etnikumú srác.
Autómban, vagy nálad.
19/6 intimmel, magyar etnikumú srác.
Autómban, vagy nálad.
Sziasztok! Szerdán este 18.00 körül hölgyet vagy párt keresünk, Balatonfenyvesen.. . Mi 2 srác és egy bi hölgyből álló trió vagyunk.
Sziasztok,valaki Siofok környékén,nem verné ki volt barátnőm képeire?
Meglévő hármasunkhoz keresünk hetero, nem dohányzó férfit 45 éves korig. Nem levelezni szeretnénk, de nem minden áron
Privàtba keress
Privàtba keress
Fiatal lányt anyukát nagymamát nyalnék élvezésig Ha nagyon szőrős a pinálya,tel szám nélkűl ne válaszolj...De pár is ha 60+os
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Pécsen korombeli párhoz becsatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére hetero alapon. Illetve hölgyet kényeztetnék
Sziasztok 17kornyeken és kaland egy 50es pasival?
Sziasztok. Ma délután 4 körül Pécsen kocsiban, szabadban kiverem. Egy segítő kéznek, vagy szájnak nagyon örülnék.
Most valaki Siófok kornyeken aki elelveztetne?? Fiú lany par!
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok!
Ma Kaposváron párt lesnék meg vagy hölgyet!
Ma Kaposváron párt lesnék meg vagy hölgyet!
Mai nap, bombázó szép arcü de 100kilómál főljebb álló nőt vagy ilyen párt keresek aki akikmindenre nyitottak. Pécs és környéke nem hátrány de fogadni is tudlak