35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok!
Diszkrét, de tartós szexkapcsolatra keresek határozott, férfias aktív partnert/partnereket. Helyileg Kaposvár környéke, de utazni is tudok ha kell, illetve ha nem gond számodra sem, bárhonnan jelentkezhetsz. Ha van ilyen, akkor ilyen férfi tagú párokkal is szívesen ismerkedem. Fiatalos, alacsony 40-es passzív srác vagyok.
Diszkrét, de tartós szexkapcsolatra keresek határozott, férfias aktív partnert/partnereket. Helyileg Kaposvár környéke, de utazni is tudok ha kell, illetve ha nem gond számodra sem, bárhonnan jelentkezhetsz. Ha van ilyen, akkor ilyen férfi tagú párokkal is szívesen ismerkedem. Fiatalos, alacsony 40-es passzív srác vagyok.
Szopnék komló
Sziasztok! Szombat estére párt keresünk egy kellemes esti elfoglaltság.
Siófokon valaki kaland ma?
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Holnap? Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Holnap? Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Sziasztok! Aktiv Bi pasiként keresnék pasikat vagy transzikat 3-as szexhez. Aki szívesen csatlakozna hozzám meg a barátnőmhőz
Sziasztok.. van itt aki ismerkedne a Balaton déli partján ??
Június július augusztus hónapban a balcsin tartózkodunk. Sportos csupasz testalkatú ( nem csak intim) HETERO pasikkal szívesen kalandoznánk. Gangbang, cuckold. Merj találkozni is. Ha mégsem felelsz meg ezeknek az elvárásoknak akkor feleslegesen írsz. Puszi Edina.
Sziasztok június 11 töl 16ig Babod Offroad esetleg valaki?
Sziasztok mostanában valaki játszana 18/5tel esetleg?
Most szombat este Siófok, párok?
Marcali környékén 2 bi pasihoz valaki?
Ha elmultál 18 de még nem vagy 100 és hatalmas csöcsökel nagy szőrős pinával rendelkezel keres azonnal,imádom a nagy logó meleket amit alaposan megdolgozhatok és a nagy zaftos szőrős pinát szeretem élvezésig nyalni. Irj tel számot,és beszélhetünk

pécsett szopnék most!
Sziasztok!
Holnap éjszaka csatlakozna valaki 2 férfihoz?
Privit várok!
Holnap éjszaka csatlakozna valaki 2 férfihoz?
Privit várok!
Pécs és környékén keresek, idősebb hölgyet, párokat minden jóra. Imádok nyalni, valamint a profilom mindent elmond. Utazni tudok.
Szekszárd és környéken keres CSAK HÖLGY társaságot.
19/6 intimmel, magyar etnikumú srác.
Autómban, vagy nálad.
19/6 intimmel, magyar etnikumú srác.
Autómban, vagy nálad.
Sziasztok! Szerdán este 18.00 körül hölgyet vagy párt keresünk, Balatonfenyvesen.. . Mi 2 srác és egy bi hölgyből álló trió vagyunk.