Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk.Autós kaland?
Sziasztok!
Diszkrét, de tartós szexkapcsolatra keresek határozott, férfias aktív partnert/partnereket. Helyileg Kaposvár környéke, de utazni is tudok ha kell, illetve ha nem gond számodra sem, bárhonnan jelentkezhetsz. Ha van ilyen, akkor ilyen férfi tagú párokkal is szívesen ismerkedem. Fiatalos, alacsony 40-es passzív srác vagyok.
Diszkrét, de tartós szexkapcsolatra keresek határozott, férfias aktív partnert/partnereket. Helyileg Kaposvár környéke, de utazni is tudok ha kell, illetve ha nem gond számodra sem, bárhonnan jelentkezhetsz. Ha van ilyen, akkor ilyen férfi tagú párokkal is szívesen ismerkedem. Fiatalos, alacsony 40-es passzív srác vagyok.
Balatonmária-Marcali környékén közös farokverés?
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Szopnék Pécsen diszkréten. Hely van
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Szombat estére keresek Siófokon, környékén csajt, biszex pasit, párt!!
Minden érdekel ami jól esik!
Minden érdekel ami jól esik!
Jövő hétvégén péntek,szombat valaki lesz innen Somogybabodon?Hőlgyek,párok esetleg akik kalandiznának?
Írjatok,ha komolyak vagytok!
Írjatok,ha komolyak vagytok!
Párokhoz csatlakoznék minden jóra

35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok!
Szopnék komló
Sziasztok! Szombat estére párt keresünk egy kellemes esti elfoglaltság.
Siófokon valaki kaland ma?
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Holnap? Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Holnap? Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Sziasztok! Aktiv Bi pasiként keresnék pasikat vagy transzikat 3-as szexhez. Aki szívesen csatlakozna hozzám meg a barátnőmhőz
Sziasztok.. van itt aki ismerkedne a Balaton déli partján ??
Június július augusztus hónapban a balcsin tartózkodunk. Sportos csupasz testalkatú ( nem csak intim) HETERO pasikkal szívesen kalandoznánk. Gangbang, cuckold. Merj találkozni is. Ha mégsem felelsz meg ezeknek az elvárásoknak akkor feleslegesen írsz. Puszi Edina.
Sziasztok június 11 töl 16ig Babod Offroad esetleg valaki?
Sziasztok mostanában valaki játszana 18/5tel esetleg?