Sziasztok.Hölgyeim valaki most egy alapos nyalásra nem lenne nyitott? Balaton déli part környékén rugalmas vagyok.
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok, valakinek lenne kedve meglatogatni es leszopatni kocsiban?
Sziasztok
Párként Hölgyet keresünk,Mohács környékéről!
Párként Hölgyet keresünk,Mohács környékéről!
Sziasztok
A Balaton déli partján pontosabban Balatonszárszón kellemes kis nyaralómat Hölggyel Párral osztanám meg
A strand kb 8-10 perc séta akár hétköznap de akár hétvégén
ha valakit érdekel jelezzen
Szép napot
A Balaton déli partján pontosabban Balatonszárszón kellemes kis nyaralómat Hölggyel Párral osztanám meg
A strand kb 8-10 perc séta akár hétköznap de akár hétvégén
ha valakit érdekel jelezzen
Szép napot
Sziasztok. Itt a nyár, a jó idő.... Hölgyek, párok, valakinek nincs kedve egy kis szabadtéri szórakozáshoz?
Fiatal pasit szopatnék Pécs és vonzáskőrzetébe,kocsiba
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!

Dombóvár és környéke?
Pécs és környékén valaki?
Szekszárd környékről keresünk 40- 55 között potens férfi partnert! Hármas felállásban illetve cuckold formációban is!
Adatlapomon elérhetőség is van!
Adatlapomon elérhetőség is van!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Dombóvár vagy környékén keresek partnert ma délutáni outdoor kalandra.
Juni 15-16-àn szivesen talàlkoznék lànyokkal vagy pàrokkal Siofok környékén közös örömszerzésre.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Cumiznék Pécsen.
Sziasztok. Ma estére keresek autós kalandra hölgy partnert. Írjatok bátran.
Sziasztok,
szabad estemet kihasznalva kalandoznek Siofok kornyeken... kellemes Kaland jeliGere.
40 es sportos ffikent.
szabad estemet kihasznalva kalandoznek Siofok kornyeken... kellemes Kaland jeliGere.
40 es sportos ffikent.

Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Holnap? Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Holnap? Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.