Zalaegerszegen is jó!
(Ez egy válasz Mindennévfoglalt üzenetére (2024. 06. 11. kedd 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 16:14

Sziasztok! Nagykanizsa, Nagyatád, és környékén, saját hellyel rendelkező CIGÁNY származású férfit keresek, ki csatlakozna, egy, már meglévő 3as csapathoz. 35 éves, szőke, modell alkatú magyar nő dugasára. Helyet te adod, kizárólag napközben alkalmas. Privát üzenetet írjatok. Köszi. ( Csak cigány. Ez a hölgy kérése)
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Holnap? Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Holnap? Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok
Sziasztok! Nagykanizsa, Nagyatád, és környékén, saját hellyel rendelkező CIGÁNY származású férfit keresek, ki csatlakozna, egy, már meglévő 3as csapathoz. 35 éves, szőke, modell alkatú magyar nő dugasára. Helyet te adod, kizárólag napközben alkalmas. Privát üzenetet írjatok. Köszi. ( Csak cigány. Ez a hölgy kérése)
Hasonló a tapasztalatunk a témakörben...
Pár hete párt kerestünk, két napon belül 5 "pár" írt nekünk, mindenkinek adtunk telefonszámot.
Az 5 levelezésből 1 jutott el a telefonos beszélgetésig
Szóval lehet hogy tényleg sok a kamus mostanában
(Ez egy válasz ExGoldSex üzenetére (2024. 06. 11. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 12:37
Pár hete párt kerestünk, két napon belül 5 "pár" írt nekünk, mindenkinek adtunk telefonszámot.
Az 5 levelezésből 1 jutott el a telefonos beszélgetésig

Szóval lehet hogy tényleg sok a kamus mostanában

Sziasztok! Egy kis érdekesség! Zotya62 nevű profillal kapcsolatban! Pasit kerestek harmadiknak! Írtam nekik és felvettük a kapcsolatot Viberen. A másik vonal végén elvileg egy nő volt aki küldött is egy egész alakos ruhás képet magáról ! Természetesen ezt viszonoztam én is ! Aztán le beszéltük hogy mivel helyem nincs így apartman lesz a megoldás amire hajlott is ! Mondta ha megvan az apartman( címe és dátum időpont ) akkor küldjem el nekik és menni fognak a párjával! Kertem hogy Viberen videóhivasban beszéljünk úgy egyszerűbb le pontosítani és legalább meggyőződünk arról hogy mindkét oldalon valósak-e a dolgok ! Erre a kérésemre bepöccentek és mindennek el hordtak ! Úgy veszem észre hogy egyre több kamus van ezen az oldalon . Mindenki szürje le a következményeket ! Lehet hogy én akartam túl sokat ? Egy videóhívás beszélgetéssel ?
Ennél már csak az kellemetlenebb amikor már a találkozón vagytok és azt mondják hogy előre rendezzük az anyagiakat..(hozzá teszem egy csaj ismerősömmel mentünk párhoz...)
(Ez egy válasz ExGoldSex üzenetére (2024. 06. 11. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 12:37

Sziasztok! Egy kis érdekesség! Zotya62 nevű profillal kapcsolatban! Pasit kerestek harmadiknak! Írtam nekik és felvettük a kapcsolatot Viberen. A másik vonal végén elvileg egy nő volt aki küldött is egy egész alakos ruhás képet magáról ! Természetesen ezt viszonoztam én is ! Aztán le beszéltük hogy mivel helyem nincs így apartman lesz a megoldás amire hajlott is ! Mondta ha megvan az apartman( címe és dátum időpont ) akkor küldjem el nekik és menni fognak a párjával! Kertem hogy Viberen videóhivasban beszéljünk úgy egyszerűbb le pontosítani és legalább meggyőződünk arról hogy mindkét oldalon valósak-e a dolgok ! Erre a kérésemre bepöccentek és mindennek el hordtak ! Úgy veszem észre hogy egyre több kamus van ezen az oldalon . Mindenki szürje le a következményeket ! Lehet hogy én akartam túl sokat ? Egy videóhívás beszélgetéssel ?
Sziasztok! Fiatalos 47/54 éves pár vagyunk. Csütörtöktől (06.13.) keddig (06.18.) Siófokon keresünk biszex férfit, hölgyet vagy párt mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges. Nagyobb méret előny (min. 18/5 cm). Ha te is szeretnél kalandozni, izgalmas együttlétben lehet részed egy valós párral. Leveleket privátban várjuk!
Sziasztok párral ismerkednék Kaposvár Balaton déli partjáról akikhez csatlakozni lehet kellemes időtöltéshez vagy akár csak kukkolásra kedves ápolt diszkrét 37 éves pasi vagyok
Sziasztok ma délután kalandoznék egy jót akár csak orál kaland(viszonzom is ha szeretnéd!) is érdekel... Érezzük magunkat jól és ennyi! A sok aberáltnak ; NŐT esetleg PÁRT keresek HETERO ALAPON!

Tele vagyok.
Szopnék-szopatnék, kiverném közösen a mai napon Pécsen.
Helyem nincs, de szabadban vagy autóban oké.

Szopnék-szopatnék, kiverném közösen a mai napon Pécsen.
Helyem nincs, de szabadban vagy autóban oké.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag, de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok!
Normális , valós pár szeretkezését nézném mint passzív "résztvevő".Köszönöm!
Normális , valós pár szeretkezését nézném mint passzív "résztvevő".Köszönöm!
Pécsen ma reggel szopnék, illetve szopatnék. Csak igényes sportos érdekel, mert én is az vagyok. Helyem van.
Szivesen talalkoznék holgyekkel parokkal minnél előbb

Most reggeli órákban Pécsen szopnék és szopatnék. Csak igényes sportos érdekel, mert én is az vagyok. Helyen van.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Juni 15-16-àn szivesen talàlkoznék lànyokkal vagy pàrokkal Siofok környékén közös örömszerzésre.
Sziasztok. Mohácsi nő, pár?
2 srác és egy hölgy, hölgyet vagy párt fogadna, holnap Balatonfenyvesen...Többit privátban
Nagymellű nem borotvált hölgyeket keresek,kor alkat mindegy higénia fontos,lehetsz nem független is.Tel szám jó ha van