Mai nap hölgyekkel,párokkal ismerkednék.
Ki vagyok éhezve
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Van valaki innen Villányba vagy Palkonyán?esetleg?
Sziasztok. Szopna most valaki Pécsen frissen borotvált farkat? Kocsikázok... részletek privátban
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szombat délelött nő vagy pár akinek lenne kedve talizni Balaton deli part környekén az írjon

Sziasztok! Ma esti szabadtéri mókában szívesen részt vennék valahol Baranyában! Leginkább egy hölgy, vagy pár tásaságára gondoltam. Válaszokat privátban várom!
Köszönöm!
Köszönöm!
Sziasztok! 5-6 körül nő vagy pár ahol a férfi néző,kalandra? Nálad vagy kabrióban a természet lágy ölén...

.
Június 19.-én vagy 20.-án keresek női partnert vagy párt szabadidő kellemes eltöltésére. Sok mindenre nyitott, potens, normális, fiatalos kinézetű, jóképű, sportos, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt! Helyem Nagykanizsán van.
Sziasztok. Vasárnap mennék magyarhertelendre? Keresnék egy hölgy társaságot. Szauna stb
Sziasztok! Szombaton reggel 8 kor megyek Gárdonyi nudira! Szívesen ismerkednék Hölgyekel/Párokal
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
Valós párok szeretkezését nézném.Nudi, napozás, autós kaland .Többit privátban.
Valós párok szeretkezését nézném.Nudi, napozás, autós kaland .Többit privátban.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Helló, még mindig nyalnék és más egyéb jóra is keresnék 40 feletti nőket esetleg párokat akik benne lennének minden jóban!
Siófok...!!! Sziasztok! Mi egy 47/54 éves nő-férfi páros vagyunk! Biszex érdeklődésű férfi, nő, vagy pár ismerettségét keressük pár napos ittlétünk alatti szexkapcsolatra, mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges.Előny ha helyed is van! Arcos és intim fotót kérünk a szimpátia és a kémia megléte miatt. Ezt persze viszonozzuk mi is. Már ma este is jó lenne kalandozni! Leveleket privátban várjuk!
Ma este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk
Csak olyanok vannak….
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2024. 06. 11. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 13:36

Hasonló a tapasztalatunk a témakörben...
Pár hete párt kerestünk, két napon belül 5 "pár" írt nekünk, mindenkinek adtunk telefonszámot.
Az 5 levelezésből 1 jutott el a telefonos beszélgetésig
Szóval lehet hogy tényleg sok a kamus mostanában
Pár hete párt kerestünk, két napon belül 5 "pár" írt nekünk, mindenkinek adtunk telefonszámot.
Az 5 levelezésből 1 jutott el a telefonos beszélgetésig

Szóval lehet hogy tényleg sok a kamus mostanában