Balatonlelle kornyeken valaki akinek lenne kedve segiteni rajtam ? Tele a farkam nagyon es sok jön!!
fiú/lany/par! Nagydarab tetovált rosszfius 30as srac vagyok! Helyem nincs de kocsiban is akar vagy ha neked van az a legjobb!

Balaton déli part bi pár,pasi? Írj
Valaki ma este Balatonföldvár és környéke?
Dehogynem, csak nem keresel pasit.
(Ez egy válasz motorossrac30y üzenetére (2024. 06. 22. szombat 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Pécs??
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet. Egyenlőre ismerkedés a cél.
24 éves srác hölgyeket keres élvezkedésre
Szekszárd környékén.
185 cm / 80 kg / 19 cm

185 cm / 80 kg / 19 cm
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Ma délután 15 órától Szàntódon jó kis Milf dugható
Ha érdekel írj
Ha érdekel írj
Siófokon kanos pasit kényeztetnék!
Irj!
Irj!
Fog válaszolni a "balatonifiú", de majd a válaszban benne lesznek a feltételek, kifogások...
(Ez egy válasz neworld üzenetére (2024. 06. 22. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Ahogy látom neked nagyon nehéz az ismerkedés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 11:21
Törölt felhasználó (4732786)

Kaposváron kihez lehene menni?
Ma este Pécs környékén párok akiket lehet kukkolni? 3as, cuckokd?
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Cumiznék Pécsen diszkréten. Kertvárosban van helyem.
Nem, csak ebben a városban nincsnek.
(Ez egy válasz Többes1111 üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonlellle kornyeken valaki/k aki szivesen jatszadozna a farkammal?

Orfű fesztivál a héten? Párok bulizunk egy jót?
Holnap, jún 25.-én a délelőtti órákra keresnék aktív pasit, akit szophatnék, végig.