Sziasztok én egy ápolt férfi vagyok. Julius 12-17 között Siófokon leszek, Hellyel rendelkezem majd, 177 cm magas vagyok 90 kg körül Zöld szemü. Ha esetleg érdekekes lehet a dolog várom a választ.

Marcali környékén 2 bi pasihoz valaki?
Holnap, jún 25.-én a délelőtti órákra keresnék aktív pasit Paks és környékéről, akit szophatnék, végig.
Siofoki programot keresunk junius 24-26
Szexárd szopnék szopatnék.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Pécsvárad környékén, szabadban találkoznék ápolt férfivel, párral ma délután, estefelé. Közös, kölcsönös játékok, kukkolás, stb.
Holnap, jún 25.-én a délelőtti órákra keresnék aktív pasit, akit szophatnék, végig.
Orfű fesztivál a héten? Párok bulizunk egy jót?
Balatonlellle kornyeken valaki/k aki szivesen jatszadozna a farkammal?

Nem, csak ebben a városban nincsnek.
(Ez egy válasz Többes1111 üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Cumiznék Pécsen diszkréten. Kertvárosban van helyem.
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Ma este Pécs környékén párok akiket lehet kukkolni? 3as, cuckokd?
Ahogy látom neked nagyon nehéz az ismerkedés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 23. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 23. vasárnap 11:21
Törölt felhasználó (4732786)

Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Kaposváron kihez lehene menni?
Fog válaszolni a "balatonifiú", de majd a válaszban benne lesznek a feltételek, kifogások...
(Ez egy válasz neworld üzenetére (2024. 06. 22. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Siófokon kanos pasit kényeztetnék!
Irj!
Irj!