Dombóvár vagy környékén ma este outdoor kalandra valaki?
Siófok környékén ma este hölgy, pár?
Ma estére keresünk partnert/partnereket az adatlapunk szerint...

Ma estére valaki ? Sétatér fesztivál ?
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok. Ki is verhetnél!
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok. Ki is verhetnél!
Fiatalabb, bi srácot keresek ma estére Pécsett chillout szórakozáshoz. Hely adott !
Párok,hetvégi kaland esetleg?Minden megoldás érdekelne!
Mindenki alszik ?

Neeem
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2024. 06. 29. szombat 02:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Balaton déli partján tekerek. Kalandra valaki/valakik?
Marcali-Balatonmária környékén 2, 50 éves bi pasihoz valaki?
Sziasztok! Hétfőn délelőtt, Balatonmárián keresnék, igényes biszex párt vagy fiatal fiút. Hely adott. Én igényes, nagyméretű srác vagyok.
2024. július 05-tól 08-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Sziasztok! A pécsi naturisták hova járnak kánikulában fürdeni?
Párom ma este egyedül megy Pécsen, a Sétatér fesztiválon koncertre. Lenne valakinek kedve elcsábítani úgy, hogy spontánnak tűnjön a dolog, azaz ő ne sejtse az előkészítettséget?
Írj privátban!
(Azt kérlek fogadd el, hogy nem bárki alapon megy a dolog!)
Írj privátban!
(Azt kérlek fogadd el, hogy nem bárki alapon megy a dolog!)
Sziasztok! Hétfőn délelőtt, Balatonmárián keresnék, igényes biszex párt vagy fiatal fiút. Hely adott. Én igényes, nagyméretű srác vagyok.
Sziasztok hölgyet keresek természetben és vagy autóban(kabrió) rosszalkodni

Pécs környeken valaki kalandot mostanaban??
Sziasztok! Balatonlelle kornyeken valaki/k? Bi Párokhoz is szivesen csatlakoznék de akar szólóban is taliznek! 36 eves rosszfius tetovált nagydarab srac vagyok. Irni nem tudo embereknek nem valaszolok! Koszi
Most valaki szopna Balatonlellén?