Pécsen este sétatér pár tali?
Egy kis autos kaland!!
Egy kis autos kaland!!
Keresnék párt,fiút,lányt,bárkit akivel lehetne is valami,amit szem száj megkíván,Kaposvár környékén
Hétfőn délelőtt, igényes, nagyméretű srácként kalandoznék dél balatonon. Helyem van.
Pécsen cumiznék diszkréten. Hely ok.
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Kaposváron kinél lehet kézimunkázni? Diszkréten.
Főleg hölgyek párok. Egymásnak?privire írj
Főleg hölgyek párok. Egymásnak?privire írj
Pécs esetleg valaki?
Azt miért nem írod oda, hogy korhoz kötött?
Siófokon illetve környékén keresek biszex párt kellemes kalandra
Sziasztok!
Mária - Fonyód vonalon kaland? Kérlek privátban jelentkezz!
Köszönöm.
Mária - Fonyód vonalon kaland? Kérlek privátban jelentkezz!
Köszönöm.
Kaposváron kinél lehet kézimunkázni? Diszkréten.
Főleg hölgyek, esetleg párok. Egymásnak?privire írj. Kellemesen nőies idommal megáldott hölgyek előnyben, de vékonyabbak is írjatok. Esetleg orálszex?
Főleg hölgyek, esetleg párok. Egymásnak?privire írj. Kellemesen nőies idommal megáldott hölgyek előnyben, de vékonyabbak is írjatok. Esetleg orálszex?
Sziasztok, ma este valaki fényfeszten pécsen? Hölgy/pár autós kaland vagy gyors cumi?
Sziasztok, ma este valaki fényfeszten pécsen? Hölgy/pár autós kaland vagy gyors cumi?
Sziasztok! Igényes, nagyméretű srácként keresnék kalandot holnap délelőtt Keszthely környékén… Helyem van.
Sziasztok! Igényes, nagyméretű srácként keresnék kalandot holnap délelőtt Keszthely környékén… Helyem van.
Sziasztok.
Hétfőn délelőtt Kaposvár-Dombóvár útvonalon kalandoznék.
Normális ápolt heteró pasi vagyok.
Hölgy vagy pár?
Hétfőn délelőtt Kaposvár-Dombóvár útvonalon kalandoznék.
Normális ápolt heteró pasi vagyok.
Hölgy vagy pár?
Sógornomet partiznám írj Privit
tudja ő is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 03:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 03:08
Törölt felhasználó (4748851)
Sógornomet partiznám írj Privit
Biztos, hogy nem tudja!
(Ez egy válasz fha üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

oldskaresz
Lucie N