35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok. Baranya megyéből keresek egy hölgyet akinek.lenne k3dve szaunazni napozni holnap velem
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok 39F/33L párként péntektől keddig siófokon leszünk és fiút, párt keresünk! puszi Klau
Zamàrdiba kempingben kalandoznànk..péntek,szombat,vasàrnap.Fiatal fiút is vàrunk,illetve pàrokat.
balatonboglár környékén keresek minimum 50+os nőt egymás kényeztetésére,én fiatal 27éves vagyok. privizz
Sziasztok.. baranya, somogy,tolna megye villanyszerelést válalok..
Pécsi vagy környékbeli párok/lányok napközbeni szexprogramra valaki kapható? U.i: ilyen melegben csak szex közben érdemes izzadni

Sziasztok, kerestek még dogging-ra? Nem kellene messze utaznotok kocsival
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 03. szerda 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 03. szerda 10:07

Törölt felhasználó (4674444)

Sziasztok !
Ma és holnap estére , pécskörnyékén autós dogginghoz, PÁROKAT keresünk . Kérjük, valóban csak párok írjanak!!
Ma és holnap estére , pécskörnyékén autós dogginghoz, PÁROKAT keresünk . Kérjük, valóban csak párok írjanak!!
Siófokon szopnék kényeztetnék kanos pasit!
Farok masszázs heremasszázs szopás amit szeretnél
Dugható is vagyok
Ha kanos vagy írj! Hely van
Farok masszázs heremasszázs szopás amit szeretnél
Dugható is vagyok
Ha kanos vagy írj! Hely van
Nagyatád és környékéről keresek párt. Hétvégén ott leszek motoros talin.
Sziasztok! Szekszárdon szopnék. Hely van!
Miért csak este felé?
(Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 11:13

Sziasztok siófokon estefelé megdugnàm a csajom tudtok valami nyugis helyet?
Nőt keresek kalandra pár is érdekes!

Sziasztok siófokon estefelé megdugnàm a csajom tudtok valami nyugis helyet?
Pécs szopnék.
Pécsvárad környékén, szabadban találkoznék ápolt férfivel, párral, nővel. Közös, kölcsönös játékok, kukkolás, stb.
Sziasztok. Keresnék egy hölgyet aki szívesen eljonne velem nudizni a héten. Írj privath ha érdekel köszönöm szép napot mindenkinek
Biztos, hogy nem tudja!
(Ez egy válasz fha üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tudja ő is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 03:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 03:08
Törölt felhasználó (4748851)

Sógornomet partiznám írj Privit