Sziasztok. Baranya megyéből keresek egy hölgyet akinek.lenne k3dve szaunazni napozni holnap velem
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Siófokon illetve környékén szívesen kalandoznék párral, lánnyal! Hetero és vagy biszex alapon! Utazni és fogadni is tudok,de minden megoldás érdekel!
Fenyves környékén keresek párt hetero alapon, bármire.
Sziasztok baranyai párokat kukkolnék.
Sziasztok!
Holnap estére keresnénk szállást a Balatonon, igényes pár, privát üzenetet várunk !
Holnap estére keresnénk szállást a Balatonon, igényes pár, privát üzenetet várunk !
Hölgyet keresünk harmadiknak...
Autós kaland Pécsen?
Balaton parti nyaralómba keresem partnerem pár nap kikapcsolódásra.
28,186,80

28,186,80
Autós kaland lellén ?
Valaki Velence környékén holnap ...hetero alapon ...szívesen csatlakoznék...vagy taliznèk
Sziasztok lenne kedve valakinek találkozni velem akár tabuk nélkül
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok este a baràtnőmmel szexelünk siófokon a szabad strandon egy pléden.. ...ha valakitvérdekel
Siófokon, környékén autós, szabadtéri szexre keresek párt, hölgyet!!!De helyem is van!
Balatonlelle kornyeken valakik? Szivesen csatlakoznék parokhoz mindket fel örömére! 36/182/115 tetovált jo fej srac vagyok! Eleg nyitott vagyok….
Érdekel, de van vagy 4 szabadstrand
(Ez egy válasz toomiy2 üzenetére (2024. 07. 10. szerda 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 10. szerda 07:58

Sziasztok este a baràtnőmmel szexelünk siófokon a szabad strandon egy pléden.. ...ha valakitvérdekel
Siófokon kanos pasi?
Irj
Irj
Holnap 9 óra körül orál kaland Siófok -Lelle közt?
Sziasztok! Fiatal, csinos párként keresünk társaságot (szóló hölgy, férfi, pár) július 18 / július 19 a Balaton mentén. Pihenni, lazítani megyünk, nyitottak vagyunk minden jóra, de nem akárkivel!! Profilt olvassatok kérlek!
Megkereséseket privát üzentben várjuk. Köszönjük!