Sziasztok! Nem derult ki a hozzaszolasbol, hogy hol a helyszin, vagy meg kezdo vagyok es nem ertem. Kerlek segitsetek vagy vegyetek fel es kuldjetek. Parametereket!
Koszonom szep napot! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 23. kedd 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 23. kedd 17:19
Koszonom szep napot! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 23. kedd 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4724422)

Péntek délelőtt, kedves, normális, átlagos pasi, pasik hellyel a környéken? Az se baj he nem erre laksz (előny) csak van helyed erre. Feleségdugásra vagy 3asra, 1-2 óra maximum.
Szia!
Irj legyszi par sort magadrol, meg kuldj egy kepet. Hely van. (Ez egy válasz dugjseggbe_Pecsen üzenetére (2024. 07. 23. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Irj legyszi par sort magadrol, meg kuldj egy kepet. Hely van. (Ez egy válasz dugjseggbe_Pecsen üzenetére (2024. 07. 23. kedd 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsett szopnék. ( hely szükséges )
Cumiznék diszkréten Pécsen. Hely ok
Sziasztok!
Ma Balatonlellén 23 óra körül kalandot keresek heteró pasiként.
Magamra igényes normális pasi vagyok.
Üdvözlettel: B
Ma Balatonlellén 23 óra körül kalandot keresek heteró pasiként.
Magamra igényes normális pasi vagyok.
Üdvözlettel: B
Sziasztok! Balatoni (Balatonboglár), modern, új építésű saját parttal rendelkező, különálló családi ház nyaralóm várja párok, esetleg hölgy vendégeit! Töltsetek el pár napot, pihenjetek, élvezzétek a magyar tengert, az estéket pedig fűszerezzük meg.
Sziasztok ,holnap délelőtt pár esetleg aki ismerkedne ?Helyem van.
Sziasztok párral ismerkednék, nyitott vagyok új dolgokra
Hölgy, pár a Danubius Marine hotelben Füreden ismerkedne?
Párt keresünk ma este 10-re marcaliba...
Hölgyeket keresek kortol alkatól függetlenül...
Péntek délelőtt, kedves, normális, átlagos pasi, pasik hellyel a környéken? Az se baj he nem erre laksz (előny) csak van helyed erre. Feleségdugásra vagy 3asra, 1-2 óra maximum.
Sziasztok! Balaton déli partján kalandot keresek párhoz csatlakozom hetero alapon. Siófokon helyen van, utazni tudok!
Sellye este termàm fűrdő? Bi pasi vagy pàr
Sziasztok!
Pècsen ismerkednèk hölgyel...pàrral...helyem mindig van.
Pècsen ismerkednèk hölgyel...pàrral...helyem mindig van.
Pécs valaki??
Pécsen MA napközben olyan hölgy, akinek a punciját viszonzás nélkül kinyalhatnám? Ha van/lenne ilyen privát üzenetet várok! Köszi
Sziasztok,
Csatlakoznék hetero alapon egy helyes, kedves párhoz az adatlapom szerint. Elsősorban Dunántúlon keresgélek, helyem van a Balaton déli partján.
Csatlakoznék hetero alapon egy helyes, kedves párhoz az adatlapom szerint. Elsősorban Dunántúlon keresgélek, helyem van a Balaton déli partján.
Ma este fogadnék partnert partnereket
Pécsen MA este olyan hölgy, akinek a punciját viszonzás nélkül kinyalhatnám? Ha van/lenne ilyen privát üzenetet várok! Köszi!