Ma Siófokon valaki kér egy alapos szopást? Vagy épp mást
írj bátran

Dombóvár vagy környékén ma délután valaki?
.
Sziasztok! Valaki a Balaton déli partján közös hokira? Kinek van kedve?
Sziasztok! Holnap kalandoznék Balatonmárián vagy a környéken…
Sziasztok. Lányok! Pécsen és környékén (100km-es körzetben) szívesen kényeztetnélek titeket mai napon holnap reggelig. Fogadni utazni tudok! Üzit privátba ha lehet!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Van ám Berényben egy hétig
(Ez egy válasz KD35. üzenetére (2024. 07. 27. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Üzi ment
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Helyileg pontosan merre van,? Elkülditek privátban??
(Ez egy válasz Kalandorok34 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 20:40

Vasárnap du. lehet mi is kinézünk. Kb. 1 hete voltunk. Rengeteg a szúnyog. Sajna.
Vasárnap du. lehet mi is kinézünk. Kb. 1 hete voltunk. Rengeteg a szúnyog. Sajna.
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2024. 07. 27. szombat 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 10:17

Ma vagy holnap délután megpróbálkozunk az M9-el. A vízszint már jó, csak a szúnyogok...
Ha valaki csatlakozna, írjon privátban!
Ha valaki csatlakozna, írjon privátban!
Sziasztok! Balatonberényben vagy Zalakaroson van valaki?
Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos pasi?
Farkram szabad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!
Farkram szabad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik??
SIófok +70 km környékén hölgy, bi pár?
Siofok-Zamárdi kornyeken valaki/k akiknek lenne kedve egy tetovált rosszfius jo farku stachoz? Minden jóban benne vagyok!
fiú/lany/par

Szopógépet keresek elsősorban Nőt kor alkat mindegy. Pécs
Van kedvetek ismerkedni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 27. szombat 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 16:30
Törölt felhasználó (4728300)

Sziasztok ma estére keresünk a hölgy örömére pasit jó mérettel nagykanizsa csak olyan jelentkezzen aki el is mer jönni
Sziasztok ma estére keresünk a hölgy örömére pasit jó mérettel nagykanizsa csak olyan jelentkezzen aki el is mer jönni
Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos pasi?