Sziasztok! Szombat éjszaka is jó lenne??
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2024. 07. 31. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Siófokon ki talizna ma éjjel aranyparton?????írj ha te is itt vagy.
Pécs valaki?

Holnap (pénteken) hölgy Zamárdiban egy kis vidámság?

Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben???
Sziasztok. Ma nagyon kívános vagyok. Lenne kedvem egy hölgy társasághoz ma délután vagy este 22 után
Siofok aranyparton éjszaka…. pasit
Sziasztok!
Pécsen hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlskoznék a hölgy örömére hetero alapon!
Akit komolyan érdekel kérem írjon rám.
Köszönöm
Pécsen hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlskoznék a hölgy örömére hetero alapon!
Akit komolyan érdekel kérem írjon rám.
Köszönöm
Balaton déli part környékén valaki tali.Bármi érdekel. 60 as vékony férfi vagyok.
Sziasztok ördögkatlan fesztiválon van innen valaki?
A sellyei strandon valaki jövőhéten?
Amugy milyen a hely?Most megyünk először.
Amugy milyen a hely?Most megyünk először.
Nagyon dugni szeretnék ma. Hölgyet keresek estére
Sziasztok. Ma este nagyon hancuroznek. Szívesen kenyeztetnem hölgyet. Nagyon kanos vagyok ma. Írjatok üzenetet
Kortol,alkatol,függetlenűl,Nőket keresek de lehetsz nem független is,vagy idős pár is
Ozora festen van innen valaki?
Pécsen diszkrét pasit lecumiznék.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Dombóvár vagy környékén valaki?
Sziasztok ,pár ismerkedni esetleg ?
Balatonberényben ismerkednék párral itt nyaralok zsolti