Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos pasi? Fakram szabad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!
Kaposvárról senki? Hölgyek, párok? A többit privin! Nyitott vagyok
Sziasztok! Balatoni (Balatonboglár), modern, új építésű saját parttal rendelkező, különálló családi ház nyaralóm várja párok, esetleg hölgy vendégeit! Töltsetek el pár napot, pihenjetek, élvezzétek a magyar tengert, az estéket pedig fűszerezzük meg!
Sziasztok. Pécsen vagy környékén ma kényeztetnék hülgyet. Hosszan és alaposan. Utazni ,fogadni tudok.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Írtam üzenetet itt vagyok bogláron
(Ez egy válasz erdeklodohetero üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 05:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 05:09

Ma szopnék valakit szép faszút viszonzatlanul akár, De csak ma... Köszi!!!
Ma szopnék valakit szép faszút viszonzatlanul akár, De csak ma... Köszi!!!
Valaki esetleg?
Balatonfenyves környékén most Valaki sexelnèk velem?
Keszthely vki?
Siófokon illetve környékén biszex pár,pasi vagy csaj akihez lehetne csatlakozni!?
Balaton dél parton ma éjjel párhoz csatlakoznék.
Dombóvár vagy környékén ma kinek van kedve akciózni szabadban?
Ma este pécsen fogadnank egy szimpatikus párt !
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Siófokon fiu/lany/par ? Élveznek egy nagyot!
Sziasztok! Hétfőn délelőtti órákban szívesen ismerkednék hölgyel, párral! Siófok és környékén

Sziasztok! Hétfő délelőtti órákban ismerkednék nővel, párral!
Sziasztok ! Siófoki apartman ma megüresedett ! Max 4 fő részère ! Párok lányok?
Aktívot keresek,nincs tabu.Többen is.