Sziasztok!
Ma délután, este szívesen kényeztetném párok hölgy tagját. 30-as jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, elsősorban Dunántúl és Budapest vonalon nem gond a táv!
Ma délután, este szívesen kényeztetném párok hölgy tagját. 30-as jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, elsősorban Dunántúl és Budapest vonalon nem gond a táv!
Aug.16-án péntek délelőttre keresek Paks környékén pasit, akit viszonzás nélkül szophatnék, végig, akár többször is. Előny, ha sok spermával rendelkezel.
Siófokon ma elérhető vagyok ha taliznál 40 es pasival írj.lányok párok pasik.akár 10 perces tali is érdekel.
Sziasztok.Igényes és normalis Párral ismerkednék!!!
balatonboglár környékén keresek nőt akit nyalhatnék! privizz
Sziasztok ! Párok hölgyek ! Ma lenne kedvetek lejönni Siófokra egyet bulizni ? 4 fős apartmanom megüresedett! Bulizunk egy jót !
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok, Baranya megyéből keresünk párt illetve hölgyet, ma estétől szerda estig szabadok vagyunk. (privátban jelezz, köszi)
Párral ismerkednénk, helyünk van...
Kanos pasit keresek kalandra!
Irj!
Irj!
Pécsen pár laza kalandra ?

Hello! Szopatna valaki ma este ?
Sziasztok! Ma hölgy pár Siófok ? Helyem van
Dombóvár vagy környékén valaki ma délután szabadban?
Sziasztok! Balatoni (Balatonboglár), modern, új építésű saját parttal rendelkező, különálló családi ház nyaralóm várja párok, esetleg hölgy vendégeit! Töltsetek el pár napot, pihenjetek, élvezzétek a magyar tengert, az estéket pedig fűszerezzük meg!
Sziasztok! M9-nél milyen a helyzet mostanában?
Harkányban hellyel rendelkező pasi, kölcsönös szopásra keres kemény farkú pasit!
Több nudizó párt és hölgyet láttam a napokban arra. De semmi akció.
(Ez egy válasz Peti84 üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal Pécsi srácként keresek párokat cuckold szex örömeire

Üdv, aktív férfi a déli parton?
Pécs???