balatonboglár környékén keresek hölgyet egymás kényeztetésére! privizz
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok, Dombóváron cumiznék ma valakit.
Sziasztok!
Párhoz szívesen csatlakozom heteró alapon! Helyen van, utazni is tudok!
Párhoz szívesen csatlakozom heteró alapon! Helyen van, utazni is tudok!
Sziazstok! Siofok kornyeken bisex par esetleg vagy akar szólóban valaki? 30as tetovált rosszfius srac vagyok

Kaposváron kihez lehene menni? Akár viszonzatlan puncinyalásra?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Hölgyek? Párok?Privire írjatok.
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Hölgyek? Párok?Privire írjatok.
Sziasztok. Augusztus 24.-én és 25.-én Balatonlellén keresnék biszex hölgyet, aki megmaszírozná barátnőm testét mindenhol, és utánna benne lenne egy hármas szexben. Jelentkezz privátban kérlek
Siofokon parokhozcsatlakoznék .
Kanos pasit keresek mára Siófokon kalandra
Telt nagy mellű nem borotvált hölgyet keresek,kor függetlenség mindegy. Pécs és kke
Jó pihenést és szórakozást kívánunk Nektek
(Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2024. 08. 13. kedd 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Fonyod kornyeke?
Holnapra (szerda) keresek nőt vagy párt egy kis kalandra a Kőröshegy környékén délkörül. Lehet bármi, akár csak kukkolás vagy cuckold, szex, csak orál… bármi jóban benne vagyok
Ma is minden jóra kapható vagyok.
Párokhoz is szívesen csatlakozom Szekszárdon és környékén.
Párokhoz is szívesen csatlakozom Szekszárdon és környékén.
Nincs olyan hölgy vagy pár, aki ezen a héten Somogy megyében lenne kedve találkozni?
Sziasztok!
Siófokon leszünk a héten. Part és lanyt keresünk!
Siófokon leszünk a héten. Part és lanyt keresünk!
Sziasztok .Péntekre és szombatra keresek nudizást, és kényeztetést kedvelő Nőt, párt, barátnőket a Balaton közepén minden lehet, de semmi sem kötelező.
Pécsen valaki?
Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos pasi? Fakram szabad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!
Baranya megyében szopnék, dugatnám szűz seggem esti órákban. Hely kell vagy autos kaland.