Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!
Írtam már privatba! Választ kapok??!
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 08. 16. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi fonyódon vagyunk. Ismerkednénk
Siofokon ma este ? Pár hölgy ?
Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk
Siófok környékén kalandoznék mostanság...
Ma fonyódon leszünk a napsugár kempingben ismerkednénk
Sziasztok! Siófok-Zamárdi környékén találkoznék párral,nővel!
Adatlapom kitöltve!
Adatlapom kitöltve!
Lenne idős pár aki pincebulit tart? Mesztelenkedés főzés iszogatás...légyeg hogy jól érezük magunk,adjatok tel számot és beszélünk
Ma fonyódon leszünk a napsugár kempingben. Ismerkednénk
Ismerkedés beszélgetés persze a szexről szívesen szopatnék esetleg csak nézném párok is balatonlellén hel
Ismerkedés beszélgetés persze a szexről szívesen szopatnék esetleg csak nézném párok is balatonlellén v környékén
Ismerkedés beszélgetés persze a szexről szívesen szopatnék esetleg csak nézném párok is balatonlellén v környékén
Sziasztok!
Ma kora délutánra jó méretű pasit keresek.
Hely van.
Ma kora délutánra jó méretű pasit keresek.
Hely van.
Sziasztok. Ma este fonyódon leszünk a napsugár kempingben. Ismerkednénk
Most hétvégén keresek női partnert vagy párt szabadidő kellemes eltöltésére. Sok mindenre nyitott, potens, normális, fiatalos kinézetű, jóképű, sportos, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt! Helyem Nagykanizsán van.
Sziasztok!
Keresnék egy Pècsi, vagy Baranyai hölgyet, aki szereti a kènyeztetèst ès szeretnè megkapni hosszútàvon. Egy tartós partnert szeretnèk aki szàmíthat ràm.... nem csak szexben.
Èn pècsi független ffi vagyok.
Keresnék egy Pècsi, vagy Baranyai hölgyet, aki szereti a kènyeztetèst ès szeretnè megkapni hosszútàvon. Egy tartós partnert szeretnèk aki szàmíthat ràm.... nem csak szexben.
Èn pècsi független ffi vagyok.
Sziasztok ! Augusztus 17.-én az esténket Balatonszemesen töltjük Deák Biil Gyula koncerten ha lenne ott olyan pár aki ismerkedni szeretne velünk annak nagyon örülnénk.
Párokkal ismerkednénk
üdv Klau Peti!!

Kaposváron van olyan hölgy aki szereti ha ki van jól nyalva? Privire írj.
Kaposváron Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos pasi? Fakram szabad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...