Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
hid alatt
hid alatt
(Ez egy válasz SRácz00 üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello!
Párral vagy hölggyel ismerkednék tartós kapcsolatra
Párral vagy hölggyel ismerkednék tartós kapcsolatra
m9nél hol a nudi?
Sziasztok!
Párcserès nègyes gabalyodást keresünk ferfi hetero alapon!
Több Info az adatlapon!
I&L
Párcserès nègyes gabalyodást keresünk ferfi hetero alapon!
Több Info az adatlapon!
I&L
Sziasztok, Kaposvár és környékén lenne kedve találkozni valakinek?
Hölgyek, pasik?

Siófokon illetve környékén keresek szexpartnert!
Hetero vagy biszex alapon!
Hetero vagy biszex alapon!
Sziasztok. Holnap valaki?
Sziasztok. Holnap valaki?
Dombóvár vagy környékén valaki ma?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Dombóvár környékén hőlgyhöz vagy pàrhoz csatlakoznék
Sziasztok. Reggel Kaposvár kornyeken par vagy szolo pasi tudna fogadni minket?
siófokról, vagy a közelből van valaki?
Ma este Siófok és környékén párt vagy hölgyet keresek!
Én megyek holnap, M9 Dunahíd....
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kaposváron keresek olyan hölgyeket,
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
Sziasztok!
Most délelőtt kényeztetnék hölgyet!
Marcali környékén!
Most délelőtt kényeztetnék hölgyet!
Marcali környékén!
Dombóvár v környékén ismerkednék.