Keresünk Dombóvár közelében párokat közös játékokra.Esetlegesen külön, szimpi ffit.
Sziasztok ! Van kedve pàrnak vagy hölgynek eltölteni 3 nap 2 éjszakat Siófokon ? Szállást én állom !
Hali! Szeptember második hetére keresünk fotóst, aki Orfűn megörökítené együttlétünket.
Sziasztok
Letenye közelében valaki?
Letenye közelében valaki?
Pécsi 60+os nőt vagy párt keresek
Sziasztok! Balaton déli part hölgy vagy pár?
Sziasztok, lecumiznék valakit Dombóvár környékén.
Most hétvégén, péntek délutántól vasárnap délutánig tartó időszakban keresek férfit, női partnert vagy párt szabadidő kellemes eltöltésére. Sok mindenre nyitott, többes tapasztalattal rendelkező, potens, normális, fiatalos kinézetű, jóképű, sportos, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt! Helyem Nagykanizsán van.
Balatonmáriafürdő környékén hölgyek párok egy kis szórakozás?
Siófokon ma valaki?
Kaposváron kimek van helye? Pasi vagyok, vastag a farkam. Csak diszkréten.
Sziasztok
Ma délelőtt szopnek autóban.
Ma délelőtt szopnek autóban.
Sziasztok! 60+os nőt vagy párt keresek baranyábol...
Sziasztok. Kaposváron keresek olyan hölgyeket,
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Szexárd szopnék.
Sziasztok. Én igen szívesen fogadlak titeket
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 24. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 23:15

Törölt felhasználó (4752556)

Sziasztok. Reggel Kaposvár kornyeken par vagy szolo pasi tudna fogadni minket?
Sziasztok Baranya és környéke?
Van olyan pár aki fiatalabb férfi partnert keres?
Sziasztok!
Üdv.
Roland
Üdv.
Roland