Siófokon kanos pasi?kènyeztetnèk
Igen ebben igazad van most a menő biszex de szerintem aki így keres párt az sokszor inkább a nőre hajt inkább sokan elmondták már ismerős párok is.
(Ez egy válasz Miisketten2 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 12:37

Mindkét felvetés teljesen jogos. De lehet mi heterok vagyunk csak maradiak.
Mindkét felvetés teljesen jogos. De lehet mi heterok vagyunk csak maradiak.
(Ez egy válasz Navin üzenetére (2024. 09. 06. péntek 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 12:33

Igen azt nagyon szeretik szerintem mások is, főleg hogy mindenhol pasi - pasit keres, szerintem ép elég volna beírja a Biszex keresőbe . Ha valaki azt keres úgyis azt fogja olvasni . Rombolják azok keresését aki a megfelelő helyen keresnek partnert.
Ui: néztem lapotokat szép teste van a hölgynek kívánatos , öröm lehet kényeztetni.
Ui: néztem lapotokat szép teste van a hölgynek kívánatos , öröm lehet kényeztetni.
Igen azt nagyon szeretik szerintem mások is, főleg hogy mindenhol pasi - pasit keres, szerintem ép elég volna beírja a Biszex keresőbe . Ha valaki azt keres úgyis azt fogja olvasni . Rombolják azok keresését aki a megfelelő helyen keresnek partnert.
Ui: néztem lapotokat szép teste van a hölgynek kívánatos , öröm lehet kényeztetni. (Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 10:51
Ui: néztem lapotokat szép teste van a hölgynek kívánatos , öröm lehet kényeztetni. (Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Imádom amikor valaki 5 perc alatt 15 fórumba beírja ugyan azt a szövegét!
A hétvégén párral ismerkednèk, akar hosszú távon is.
Sziasztok, Dombóváron valaki egy kis kalandra?
szekszárd csörge,valaki?
Imádom amikor valaki 5 perc alatt 15 fórumba beírja ugyan azt a szövegét!
Konló,Szászvár,Bonyhád vonalon szopna valaki?
Fonyod ma valaki?
Marcali-Balatonmária környékén 2 bi pasi csatlakozna hasonló srácokhoz.
Párral ismerkednénk, helyünk van...
szept 8 - 14 között pécsen leszünk szivesen ismerkednénk párokkal esetleg szóló lánykkal , helyünk lesz fogadni tudunk, estéink éjszakáink szabadok ha feleltettük érdeklődéseteket privát üziket várunk
Sziasztok
Szept 26- okt 5 ig Balatonszemes és környéken leszek
Minden jóban benn vagyok és bármi szoba jöhet
Megkeresést privatban várom : )
Szept 26- okt 5 ig Balatonszemes és környéken leszek
Minden jóban benn vagyok és bármi szoba jöhet
Megkeresést privatban várom : )
60+os molett Nő vagy pár,Pécs+30km
Fonyod ma valaki?
Sziasztok! Hölggyel, párral szexelnék Balcsi környékéről.
60+os molett Nőt vagy párt keresek,Pécs+30km
Délutan es hétvégén többen. Most alig. Nyugi van
(Ez egy válasz goldengatesfiu üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Párral ismerkednèk hosszú távon...