Sziasztok, Dombóváron valaki egy kis kalandra?
A hétvégén párral ismerkednèk, akar hosszú távon is.
Igen azt nagyon szeretik szerintem mások is, főleg hogy mindenhol pasi - pasit keres, szerintem ép elég volna beírja a Biszex keresőbe . Ha valaki azt keres úgyis azt fogja olvasni . Rombolják azok keresését aki a megfelelő helyen keresnek partnert.
Ui: néztem lapotokat szép teste van a hölgynek kívánatos , öröm lehet kényeztetni. (Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 10:51
Ui: néztem lapotokat szép teste van a hölgynek kívánatos , öröm lehet kényeztetni. (Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom amikor valaki 5 perc alatt 15 fórumba beírja ugyan azt a szövegét!
Mindkét felvetés teljesen jogos. De lehet mi heterok vagyunk csak maradiak.
(Ez egy válasz Navin üzenetére (2024. 09. 06. péntek 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 12:33
Igen azt nagyon szeretik szerintem mások is, főleg hogy mindenhol pasi - pasit keres, szerintem ép elég volna beírja a Biszex keresőbe . Ha valaki azt keres úgyis azt fogja olvasni . Rombolják azok keresését aki a megfelelő helyen keresnek partnert.
Ui: néztem lapotokat szép teste van a hölgynek kívánatos , öröm lehet kényeztetni.
Ui: néztem lapotokat szép teste van a hölgynek kívánatos , öröm lehet kényeztetni.
Igen ebben igazad van most a menő biszex de szerintem aki így keres párt az sokszor inkább a nőre hajt inkább sokan elmondták már ismerős párok is.
(Ez egy válasz Miisketten2 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 12:37
Siófokon kanos pasi?kènyeztetnèk
Nem maradiság csak a férfiakat nem szeretjük , mi a nőket akit lehet kényeztetni . Fagylalt pártiak vagyunk , nyalni szeretünk.
Mert a szívószál nem jön be!! (Ez egy válasz Miisketten2 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 12:37
Mert a szívószál nem jön be!! (Ez egy válasz Miisketten2 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztos így van , de azért miért kell szopni a faszt, anélkül is lehet hármas szex.
Ez a divat a nők is nőt keresnek harmadiknak, lassan a férfiakat csak nemzésre fogják használni mert rengeteg a biszex nő, nem kell már nekik a fasz.
Meg aztán nem is hiszem hogy annyira össze jön-e bár mi is, mivel rengeteg kamu lap van, (Ez egy válasz Skulls52 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 13:17
Ez a divat a nők is nőt keresnek harmadiknak, lassan a férfiakat csak nemzésre fogják használni mert rengeteg a biszex nő, nem kell már nekik a fasz.
Meg aztán nem is hiszem hogy annyira össze jön-e bár mi is, mivel rengeteg kamu lap van, (Ez egy válasz Skulls52 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen ebben igazad van most a menő biszex de szerintem aki így keres párt az sokszor inkább a nőre hajt inkább sokan elmondták már ismerős párok is.
Na ebben is igazad van sajnos rengeted biszex nő és úgy mond biszex pasi ami most igen csak divat . Másik oldalon párok nagy része nő heteró pasi biszex igaz sok a kiváncsi köztük. S mint emlitetted a kamu regek párként vagy éppen nőként vagy csak unalomból .
(Ez egy válasz Navin üzenetére (2024. 09. 06. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 14:00
Biztos így van , de azért miért kell szopni a faszt, anélkül is lehet hármas szex.
Meg aztán nem is hiszem hogy annyira össze jön-e bár mi is, mivel rengeteg kamu lap van,
Meg aztán nem is hiszem hogy annyira össze jön-e bár mi is, mivel rengeteg kamu lap van,
Így igaz
Tegyék divatozzanak , így a heteroknak nem marad semmi, én maradok akkor a maszturbálásnál. (Ez egy válasz Skulls52 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 14:07
Tegyék divatozzanak , így a heteroknak nem marad semmi, én maradok akkor a maszturbálásnál. (Ez egy válasz Skulls52 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ebben is igazad van sajnos rengeted biszex nő és úgy mond biszex pasi ami most igen csak divat . Másik oldalon párok nagy része nő heteró pasi biszex igaz sok a kiváncsi köztük. S mint emlitetted a kamu regek párként vagy éppen nőként vagy csak unalomból .
Hali!
Szombat kora este szívesen csatlakoznék egy jófej párhoz!
Szombat kora este szívesen csatlakoznék egy jófej párhoz!
Most (1-2 órán belül) keresek valakit akinek a testét lágyan érzékien csókolgathatnám akár viszonzás nélkül is Baranyában. Esetleg orál, ha engeded/szeretnéd, de nem ragaszkodom ahhoz sem csak az érzéki kényeztetés amit én adnék azt kívánom nagyon.
Sziasztok . Ma estére keresünk társaságot , Jófej ,laza , pár személyébe
Privátban írjatok . Köszönjük " Nem kávézgatni akarunk "
Privátban írjatok . Köszönjük " Nem kávézgatni akarunk "
Bi srác cumizna ma Pécsett ( Hely szükséges )
Pécs és környékén?
Siófok környéke esetleg valaki ma? Pár és pasi is szóba jöhet
Fonyod ma valaki?
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék az esti programhoz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 07. szombat 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 07. szombat 13:16
Törölt felhasználó (4752556)
Siófok környéke esetleg valaki ma? Pár és pasi is szóba jöhet
Balatonmária-Marcali? Bi Pasik?
Kanos pasit kènyeztetnék!
Irj!
Irj!

vazelinator

veronikácska
Carli Banks