Sziasztok. Egy 50 es hölgy nek keresek pasit aki előttem szét szopatja és ki nyalja.oktober közepén lenne a tali.tobbit üzenetben
Szombat napközbenre keresek masszázst
szex most?
hölgy vagy pár?
hölgy vagy pár?
Pécsen párokat keresünk 4esre,párcserere, helyünk van fogadni tudunk esteink ejszakaink szabadok ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok privátban
Balatonkeresztúr környékén napközben keresek partnert. hölgy, pár?
Baranya és környékén szopnék most 36 éves bi srác
Sziasztok! 21-én szombaton Pécsen leszek, szívesen találkoznék párral, hölggyel , vagy férfival.

Kaposváron van e valaki akihez mehet diszkréten egy kanos pasi? Fakram szabad kapacitását felajálanám elsősorban hölgyek, párok alkalmi párok részére. Enyhe bi is lehet, amennyiben engem akartok szopni. Hely kell! Privire írj. Csak Kaposvár!!
Sziasztok.Párral ismerkednék!! Rendes házibarátja lennék!!!
Sziasztok!Akik 1 vagy több éve itt vannak azokat a párokat kerdezném...eddig hány párral,pasival,nővel jutottatok el szexig???
Paks környékén szívesen könnyítenék valakin orálisan.
A hétvégén szombaton Balatonon leszek a déli parton, valakivel valakikkel szívesen kalandoznek smile
Közös hoki ma Kaposvár és környékén?
Sziasztok. Mohácson ma nő, pár?
Sziasztok! Most reggel egy szopatnék/szopnék Dombóváron ha van kedved írj!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Falusi özvegy asszonyokat keresek tartos diszkrét barátságra,kor alkat mindegy,légy őnmagad és merj adni számot
Sziasztok,
Balatonfenyves környékén hölgy/lány, aki ráér csütörtökön és van kedve ismerkedni?
Balatonfenyves környékén hölgy/lány, aki ráér csütörtökön és van kedve ismerkedni?
Sziasztok szívesen ismerkednék, találkoznék párokkal hölgyekkel minden korosztályból akár tabuk nélkül
idősebb urak elé térdelnék ma este Baranya megyében! hely szükséges!