Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80

Siofok kornyeken ismerkednek .. Kellemes kalandok is erdekelnenek.

Siófokon, környékén ismerkednék párral, hölggyel,pasival!
Holnap 2 óra után le szopnálak :P
(Ez egy válasz Peti84 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Gunaras ma délután valaki?
Idős Nőt vagy párt keresek 60+ost
Sziasztok Szívesen beszállnék hozzátok a hölgy örömére!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 14. szombat 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 14. szombat 06:57
Törölt felhasználó (4756423)

Hölgyet keresünk aki a párommal ki nyalnák egymást. előttem Baranyában
Biszex párhoz csatlakoznêk mindkét fél.örömére Tolna- Baranya megyêben
Puncit puncikat nyalnék fizetés forintban Baranya- Tolna megyében pár hölgy tagja is lehet alkat nem számit ápoltsàg igen 60 éves ig borotvált előnyben
Írtam privát üzit
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 15. vasárnap 07:19
Törölt felhasználó (4738804)

Bi pasit keresek Balatonberény környékén.
Ma délelőttre.
Ma délelőttre.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Siofok, Szantod kornyezeteben kalandoznek ebben a rossz idoben. Minden otlet es megoldas Mindenki oromere keressuk egymast. Szep Napot Nektek
Egy 40 es ferfi
Egy 40 es ferfi

Bi pasit keresek Balatonberény környékén.
Ma délelőttre.
Ma délelőttre.
.
Nehéz helyzetben lévő fiatal lányokat anyukákat keresek Pécs és környéke. Telt,duci nagy mell előny. Higénia Diszkréció fontos
Szívesen találkozik hölgyekre párokkal minden jóra!
59 éves,170/74, ápolt, egészséges, kapcsolatban élő ffi vagyok.
Hozzám hasonló, 50-es, 60-as nőt vagy párt keresek diszkrét, tartós kapcsolatra.
Hozzám hasonló, 50-es, 60-as nőt vagy párt keresek diszkrét, tartós kapcsolatra.
Párt keresnénk ma estére, helyünk van..