Szeptember 20-22 között Szekszárdon szüreti fesztiválon hetero párral ismerkednénk
Párhoz csatlakoznánk hosszútávra.
Most/ma Dombóváron szopok/szoptatok meg is dughatod a szűz popsimat!
Sziasztok.! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Természetesen egyedül álló nő is jelentkezhet! SŐT!!Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is. Nem minden áron és nem mindegy kivel

Sziasztok, baranya megyében szivesen csatlakoznék párokhoz nézőként.
Pécs és környékén keresnék hölgyet, aki szereti ha ki van nyalva.
Balatonlellén ismerkednék ma este
Sziasztok. Pécsen keresnék hölgyet ma estére. Bármi érdekel igazából
Sziasztok
A hétvégén Szekszárdon elöltünk pár napot . Szeretnénk megismerni és kellemes estét összehozni egy hölggyel. Aki elfogadja adatlapunkon leírtakat. Helyet tudunk biztosítani.
A hétvégén Szekszárdon elöltünk pár napot . Szeretnénk megismerni és kellemes estét összehozni egy hölggyel. Aki elfogadja adatlapunkon leírtakat. Helyet tudunk biztosítani.
.
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Siófokon és környékén ismerkednék idősebb korosztályú hölggyel, párral!
Vazelines farkú roma srác van?
Mohács és környékén keresek nőt, párokat. Lehetőleg perverzebb dolgokra. Minél jobban az vagy, annál jobb.
Sziasztok.
Párnak adnék helyet,ha fel vehetem-nézhetem.Ha valakit izgat ilyen szóljatok.Marcali.Ma 5 után
Párnak adnék helyet,ha fel vehetem-nézhetem.Ha valakit izgat ilyen szóljatok.Marcali.Ma 5 után
Ma este Sellyèn bi pasi helyem van
Sziasztok!
Kalandoznék ma délelőtt Pécs,vagy környékén! Akár autóskaland.
Kalandoznék ma délelőtt Pécs,vagy környékén! Akár autóskaland.
Sziasztok Somogy megyében Igalon Töltünk barátnömmel 3 napot heteró párok megkeresését szivesen fogadjuk.
Sziasztok!!
Holnap délután Pécsen és környékén ismerkednék hölgyel vagy párral
Diszkrét heteró pasi vagyok.
Holnap délután Pécsen és környékén ismerkednék hölgyel vagy párral
Diszkrét heteró pasi vagyok.
Sziasztok, október 20.-an Siófokon leszünk,partnereket keresünk. Csak akkor írj ha van fenykeped.