Ma este? Lenne kedvetek?
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2024. 10. 11. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére
10.11 péntek Kalocsa
Keresünk egy párt
pasitöbbes bulira, adatlapunknak megfelelően
10.11 péntek Kalocsa
Keresünk egy párt
pasitöbbes bulira, adatlapunknak megfelelően
Csörge tónál szopnák!
Pécsen ma este, 8 után ráérő pasi? Van helyem.
Hétvégén korban alkatban hozzánk illő párok?
Sziasztok mohács és környékén hölgy esetleg pár ma estére?

Feleségem ma ünneplni a születésnapját, ennek alkalmából keresünk PÁROKAT! CSAK PÁROKAT! egymás előtti szexhez ma/holnap éljszakára. Lakásunk van.
Lehetőleg max 30-35 éves korig. Várjuk az üzeneteket!
(Egyébként ma/holnap este buliba is szívesen megyünk, ha lesz valami Pécsen, ami érdekes lehet)

(Egyébként ma/holnap este buliba is szívesen megyünk, ha lesz valami Pécsen, ami érdekes lehet)
Végre valami érdekes, erre nem lemaradok? :
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 10. 11. péntek 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Kaposváron kit látogathatnék meg hölgyeim? Ápoltság igen, kor nem számít.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Malomvölgyi tónál 12:00
Sziasztok pécs és környékéről ismerkednék egy hölggyel adatlapomon minden fényképen van szimpatikus vagyok írjatok.
Szia.Én Harkányban leszek a hétvégén.
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2024. 10. 11. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szekszárd Csörge tónál farokverés érdekel valakit? Lányok, hölgyek, párok? Szigorúan hetero alapon. Ma dél környékén ott leszek. Sötét autó...
Ma valaki?? Fonyód képek az adatlapomon irj
Hétvégén Harkányban valakik?
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében keresek szexpartnert. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Pécs vagy annak környékén keresek 18 és 50 közötti nőt, titkos szex kapcsolatra. A diszkréció és a szimpátia nagyon fontos. U.i.: csak nőkkel ismerkedem, esetleg hetero párok szóba jöhetnek még.
Sziasztok. Pécsen most valaki? kényeztetnék hölgyet
Holnap délután,este siofokon , környékén keresek biszex kalandra pasit, párt!!
Sziasztok Zamárdi környékén valaki? Üdv Attila