Sziasztok!
Van kedve valakinek/valakiknek rosszalkodni?
Van kedve valakinek/valakiknek rosszalkodni?
Sajnos páratlan vagyok.
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Hőlgyet vagy párt keresnék csak hetero alapon tolnamegye baranyában!
Párt fogadnánk otthonunkban hétköznap délelőttönként.. Bi férfitagú párokat nem keresünk.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress
Adnék helyet,ha nézhetem.Ma este
Hölgyeim valaki benne lenne egy kis huncutkodásban most délután vagy este kór nem számit Autom van utazni tudok
Kaposváron kit látogathatnék meg hölgyeim? Ápoltság igen, kor nem számít.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Privi. Nyitott vagyok párokra is. Diszkréten.
Szép vasárnapot mindenkinek Ma Autos kaland mohács vagy baranya megyében hölgyet esetleg párt keresek
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk.Autós kaland?
Ma 11 körül valaki(k) Bajai nudin?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Senki ?
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2024. 10. 12. szombat 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 16:02

Sziasztok . Ma estére párt keresnénk , utazni tudunk
Csak párok !

Siofok kornyeken kalandoznek ... Varom partnereim, partnerem jelentkezeset.
Sziasztok. Ma Pécsen hölgyet keresek minden jóra!!
Sziasztok . Ma estére párt keresnénk , utazni tudunk
Csak párok !

Ma Pécs vagy környékén valaki / valakik szabadtéri akcióznak? Szívesen megnézném.
Sziasztok szépnapot mohács környéken Hölgyet keresek Autom van utazni tudok

Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében keresek szexpartnert. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!