Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék...
Október 23-27-ig balatoni nyaralónkban leszünk. Péntekre illetve szombatra még van hely sportos csupasz ( nem csak intim)testalkatú pasiknak. 2 lány 4 pasihoz. Előtte személyes találkozás fontos. Csak olyanok írjanak akik megfelelnek a kritériumoknak. Köszönöm.
Hello! Ma 11-12 óra között valaki cumizna valaki? 40 és àtlagos pasi vagyok! Kocsidban,szabadban,plàza esetleg
Kalocsa Baja , ma délelőtt Bi ?
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében keresek szexpartnert. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Pécs kilátó kis izgalomra valaki ?
Szopatna valaki ma ? Hely kell! ( Pécs )
Szia hogy lehet csatlakozni?

Amennyit az adatlapodról ki lehet venni ne csodálkozz ha nem találsz!
(Ez egy válasz Chrishunmohacs üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 12:44

Őszintén találkozot már inen akárki is valakivel? Tiszta Gáz csak a kamuk mindenhol :(
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Ha jársz Dombóvár fele szívesen talizok!
(Ez egy válasz Chrishunmohacs üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 12:44

Őszintén találkozot már inen akárki is valakivel? Tiszta Gáz csak a kamuk mindenhol :(
Holnap délelőtt Baja Bi?
Bajai nudi környékén mostanság valaki(k)?
Balatonboglár környékén keressk hölgyet! Privizz
Sziasztok este valaki Zamárdi környékén? Üdv Attila
Szépnapot mindenkinek hölgyet keresek mohács-bóly környéken autom van utazni tudok mindent csak diszkréten

Sziasztok !
Ma délelőtt hölgyet vagy párt keresek.
Normális diszkét hetero pasi vagyok.
Ma délelőtt hölgyet vagy párt keresek.
Normális diszkét hetero pasi vagyok.
Idősebb hölgyet keresek 65+ost aki szeretne még élvezkedni,ha nem független az se gond,lehetőleg telt nagy mellű légy
Holnap dèlelőtt cumizna valaki Kaposvàron? 40-es àtlagos pasi vagyok!