Pécs és környékén??
Kalandot keresek ma estere Siofok, Zamardi kornyeken. 40 es aportos srackent.
Szep este remenyeben.
Szep este remenyeben.
Balaton környékén, srác, ma este?
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Szép napot. Bogárd környékén keresgélnék hét elejére nőt,párt.
Ma este esetleg nő akihez csatlakozhatnék? Dunaföldvár - Szekszárd környékén
Kaposváron keresek, hölgyet, esetleg párt, akihez lehet menni. Csak privin válaszolok.
Jacuzzis házibulit rendezük a hétvégén. Elsősorban hölgyek, párok jelentkezését várjuk privátban.
Idős nők minden kivánságát teljesitem...
Sziasztok

Dombóvár vagy környéke?
Sziasztok holnapi nap folyamàn párral ismerkednék Somogy megyéből és környékéről kedves ápolt intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok
Szia engem érdekelne
(Ez egy válasz Peti84 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleség születésnapi meglepetéseként keresünk 22-25 év közötti fiút, esetleg fiatal párt.
Hello kaland ma valaki? Hely van
December 6-7 Siófokon leszünk, csinos párral összefutnánk.
Jelen
(Ez egy válasz geri11651 üzenetére (2024. 11. 27. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kaposváron vagy környékén vannak olyan lányok akik örülnének egy normális apolt 42 éves férfinek??
Kaposváron vagy környékén vannak olyan lányok akik örülnének egy normális apolt 42 éves férfinek??
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében keresek szexpartnert. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!