KAPOSVÁR és környékén használhatsz kedvedre!
Bevállalós bi passzív vagyok, bármilyen szexuális örömödet teljesítem passzívan :P
Bevállalós bi passzív vagyok, bármilyen szexuális örömödet teljesítem passzívan :P
Sziasztok! Este valaki Zamárdi környékén? Üdv Attila
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Kaposváriak? Pasi vagyok, csajok, hölgyek, párok irjatok!
Sziasztok. Ma délutánra este felé keresnék hölgyet. Pécsen és bőven vonzáskörzetében köszönöm szép napot mindenkinek
Ma reggel Pécsen Orális partnerem keresem!
Siófokon helyem van
Kanos pasit kényeztetnék irj
Ma holnap….
Kanos pasit kényeztetnék irj
Ma holnap….
Idős molett nagy logó mellű dús szőrzetű hölgyet vagy ilyen párt keresek
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Utazni tudok
Utazni tudok
Kaposvárról egy hölgy sincs? Vagy biszex pár? Ez is olyan mint a vagyaid.hu? Ott sem tudnak a nők visszaírni, ha meg rákérdezek mi a baja, letilt. Aztán lehet olyan mint a bányarém. Járt már így valaki?
Pécs és környéke?
Sziasztok esetleg ma ráérős hölgy ma pécsen???
Meglévő aktív partnerem mellé keresek még egy aktív partnert, hármasra. Lehetőleg minimum 17-es intimmel. Én full passzív srác vagyok. Kaposvár és környéke. Hely megoldott.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Dombóvár és környékén keresnèk partnert, partnereket.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Ma délelőtt Bátaszék környékén méretes igényes Bi partnert keresek .
Szep napot Pecsiek.
.

Siófokon kényeztetnèk ma kanos pasit!
Idős nagy logó mellű dús szőrzetű hölgyet vagy ilyen párt keresek
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...