Sziasztok 40 éves férfi vagyok holgyhoz illetve parokhoz szívesen csatlakoznék részletesebben magamról privátban válaszolok
Sziasztok.Normális Párral ismerkednék hosszú távra!!!
Megpróbálom itt is. Kaposváron van valaki, akinél egy nős pasi néha kiverheti a farkát? Segíthetsz is kézzel szájjal. Elsősorban hölgyek, párok megkeresésére reagálok, de csak privin
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok mostanában domus parkoloban szopatnak
Meglévő aktív partnerem mellé keresek még egy aktív partnert, hármasra. Lehetőleg minimum 17-es intimmel. Én full passzív srác vagyok. Kaposvár és környéke. Hely megoldott.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Sziasztok ma Este Mohács környékén hölgyet keresek autos kalandra diszkrécio adot 31 éves srác vagyok

Sziasztok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 20:05
Törölt felhasználó (4657931)

Sziasztok
Sziasztok ! Párt keresnénk gabalyodásra és kisebb bulikra. A férfi tagunk dohányzik.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok
(Ez egy válasz Swinghalleluja üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 09:44

Sziasztok! Létező, valódi párral, párokkal ismerkednénk.
Megpróbálom itt is. Kaposváron van valaki, akinél egy nős pasi néha kiverheti a farkát? Segíthetsz is kézzel szájjal. Elsősorban hölgyek, párok megkeresésére reagálok, de csak privin
Sziasztok!
1. Hölggyel vahy párral ismerkednék nyitottan a világra.
Hölggyel közös kalandozás
2. Valaki tud titkos légyottokhoz pécsett búvóhelyet?
1. Hölggyel vahy párral ismerkednék nyitottan a világra.
Hölggyel közös kalandozás
2. Valaki tud titkos légyottokhoz pécsett búvóhelyet?
Sziasztok ma Pécsen valaki? Bármi minden is első sorban hölgy érdekelne szép estét
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Sziasztok este valaki Zamárdi? Üdv Attila
Sziasztok !
Baráti társaságunknak (4-5 pár) keresünk helyet / lakást , anyagiaktól mentesen. Ahol hétköznap esténként (7-10-ig ) rendszeresen tudnánk összejöveteleket szexpartikat tartani. Lehetőleg Pécsett keresünk tiszta kulturált helyet, zuhanyzási lehetőséggel diszkrét parkolóval.
Baráti társaságunknak (4-5 pár) keresünk helyet / lakást , anyagiaktól mentesen. Ahol hétköznap esténként (7-10-ig ) rendszeresen tudnánk összejöveteleket szexpartikat tartani. Lehetőleg Pécsett keresünk tiszta kulturált helyet, zuhanyzási lehetőséggel diszkrét parkolóval.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Ma este pár?
Fogadni tudnánk....
Fogadni tudnánk....