szia
talán az a gond, hogy a társkereső adatlapod szerint nincs párod, egyedül keresel. (hölgyet)
talán az a gond, hogy a társkereső adatlapod szerint nincs párod, egyedül keresel. (hölgyet)
Megpróbálom itt is. Kaposváron van valaki, akinél egy nős pasi néha kiverheti a farkát? Segíthetsz is kézzel szájjal. Elsősorban hölgyek, párok megkeresésére reagálok, de csak privin
Ma este könnyitene rajtam valaki? Oda vissza sem gond.
????
Sziasztok! Mohácson ma nő, pár?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
sziasztok! nemrég csaltak meg, sportos, kivánós lány vagyok, szivesen ismerkednék, magas, vékony srácokkal max. 40 éves korig, irj

Sziasztok,
Egy megbízható, nyitott és kedves párt keresek, akik szívesen ismerkednének egy szóló férfival.
Rugalmas vagyok az utazásban, és örülnék egy kölcsönös tiszteleten alapuló találkozónak.
Várom a jelentkezéseteket
Egy megbízható, nyitott és kedves párt keresek, akik szívesen ismerkednének egy szóló férfival.
Rugalmas vagyok az utazásban, és örülnék egy kölcsönös tiszteleten alapuló találkozónak.
Várom a jelentkezéseteket

Törölt felhasználó (4737463)

Ma raeros 28 eves par keres ferfi beszalot hetero
Alapon felesegem xl cicikel igen perverz holgy
Kizarolag nagy merettet szeretne
Fonyód ma valaki?
Ma raeros 28 eves par keres ferfi beszalot hetero
szia nem hagytál sok idöt a talira
(Ez egy válasz mickey56 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki most Pécs? Fiatal pár mellé férfit keresünk. Csak ma

Meglévő aktív partnerem mellé keresek még egy aktív partnert, hármasra. Lehetőleg minimum 17-es intimmel. Én full passzív srác vagyok. Kaposvár és környéke. Hely megoldott.
Nekem sajnálom sikerül :(
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 20:28

Hajrá krissz , végre lehet olyat olvasni hogy valaki talált valakit

Sehol senki?
Hajrá krissz , végre lehet olyat olvasni hogy valaki talált valakit
(Ez egy válasz KriszPécs29 üzenetére (2024. 12. 22. vasárnap 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 22. vasárnap 20:17

Sziasztok. Megyek Kaposvár ra, találkozom van egy nagyon fincsi hölggyel. Kérdésem az lenne valaki tud e kiadó szobát, lakást pár órára? Szobát bármit. Kérlek titeket írjatok bármi is jut eszetekbe. Köszönöm
Sziasztok. Megyek Kaposvár ra, találkozom van egy nagyon fincsi hölggyel. Kérdésem az lenne valaki tud e kiadó szobát, lakást pár órára? Szobát bármit. Kérlek titeket írjatok bármi is jut eszetekbe. Köszönöm
Sziasztok szép estét Nagyon szopatnék valaki mohács környékén de utazok is csak had ereszem valaki szájába végre

Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!