Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Sziasztok!
Szexpartnert keresek akár azonnal is hölgy vagy pár személyében Balaton déli part környékén.
Szexpartnert keresek akár azonnal is hölgy vagy pár személyében Balaton déli part környékén.
Sziasztok Boldog Karácsonyt mindenkinek Hölgyet illetve párt keresek egyedülálo srác vagyok autom van utazni tudok!

Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Kalandra vágyó hölgyet keresek!
Kalandra vágyó hölgyet keresek!

Nagy tág inája van a kedves feleségednek vagy az anyunak és szeretnétek alaposan kinyalatni,keres...
Sziasztok. Kicsi termetű kis mellű hölgyet keresnék állandó kapcsolat reményében a közelben. Köszönöm. Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek
Sziasztok! Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek.
Szia Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel 17 5 a méretem. Helyes igényes vagyok. Láb fetish a kedvenc
Találkozni merő párt keresek.
Boldog karácsonyt kívánok minden fórumozónak!
Boldog Karácsonyt a régiónak(is)!
Szia! Lekéstem róla?
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2024. 12. 23. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló keresek párokat hölgyeket utazni tudok!!
Sziasztok Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Esetleg ma hölgy vagy pár benne lenne valamibe?

Meglévő aktív partnerem mellé keresek még egy aktív partnert, hármasra. Lehetőleg minimum 17-es intimmel. Én full passzív srác vagyok. Kaposvár és környéke. Hely megoldott.
Kaposvári nyitott ötveenes pasiként kaposvári hazaspárok párok házibartja lennék. Privire írjatok! . Hely kell.
Sziasztok hölgyek párok ilyen fenyöfak nem érdekelnek este 9utan?
Siofok, Zamardi kornyezeteben kalandoznek a kozeli orakban.
Szep este jeligere.
Szep este jeligere.

52 éves vagyok szolnok mellett lakom holgyel ismerkednék hosszu távra akár ide koltozéssel is
Sziasztok, párt, hölgyet szívesen fogadok...többit privátban...