Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Kővér 140kilós 140 melbőségű dús szőrzetű nőt vagy ilyen párt keresek 60-an főlőtt,de bármit meghalgatok
Sziasztok szép napot mindenkinek Hölgyet vagy párt keresek utazni tudok ! Én egy 31 éves srác vagyok egyedülálo, diszkrét

Kaposvári ötvenes pasiként kihez mehetek alkalmankként álló kemény fasszal? Csak privátra válaszolok. Hölgyek, párok, biszex párok?
Bi passzív borotvált max 40 évesig pasit keresünk Hertelendre 28 vagy 29 estére Mi egy pàr vagyunk és szeretnénk feldobni az esténket.
Sziasztok!
Hölggyel, párral ismerkednék Balaton déli parton. Lakás van, de autós kaland is tetszik.
Hölggyel, párral ismerkednék Balaton déli parton. Lakás van, de autós kaland is tetszik.
Nőt, párt, férfit keresünk többes szexre, lehetőleg a mai napra vagy a következő napokra.
Fogadni tudunk. Siófokon lakunk.
Fotó, telefonszám kelleni fog, ezeket viszonozzuk.
Fogadni tudunk. Siófokon lakunk.
Fotó, telefonszám kelleni fog, ezeket viszonozzuk.
Kaposvári nyitott ötvenes pasiként kaposvári hazaspárok párok házibarátja lennék. Privire írjatok! . Hely kell.
30-án hétfőn Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Kaposvár ès környèkèn valaki autós búvohelyet tud ? Köszönöm
Sziasztok! Balaton déli partjáról keresnék hölgy partnert. Utazni tudok, távolság nem jelent problémát.
Szopnék - szopatnék Pécsen.
Nem feltétlen ma, máskor is jó.
Ha érdekel írj privát.
Nem feltétlen ma, máskor is jó.
Ha érdekel írj privát.
Ez egy jó kérdés. Mert lehet kamus álmodozók.
Akkor minek hirdetnek???
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2024. 12. 27. péntek 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Sajnos ez van írni sem érdemes :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 27. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 27. péntek 10:20
Törölt felhasználó (4764109)

Látom itt is csak olyanok " hírdetnek" akik még egy" köszi bocs de nem tégedc keresünk " választ sem tudnak visszaböfögni!És csodalkoznak miért bunkóznak velük a pasik.
Kaposváron holnap kihez mehetek??? Pasi vagyok, hölgyek párok privire írjatok!
2 bi pasi megnézne párt, pasit sex közben Marcali környékén
Fonyod illetve szomszedos part menti telepulesek valaki?