Ma valaki Siófokon ??
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Sehol senki???
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 14:51
Törölt felhasználó (4764109)

Kaposváron holnap kihez mehetne egy ötvenes pasi? Elsősorban hölgyek, párok érdekelnek. Enyhe biszex lehet.privire irjatok.
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Kaposváron holnap kihez mehetne egy ötvenes pasi? Elsősorban hölgyek, párok érdekelnek. Enyhe biszex lehet.privire irjatok.
Elfelejtetted odaírni, hogy telefonszám szükséges.
(Ez egy válasz Bianto üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Termèszetes "faszt"kedvelő hölgy ma este esetleg?
Dombóvár vagy környéke ma este?
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keres
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni? Aktív pasiut keresek.
Privátban keres
Pécs és környékén valaki(k)?
Komló?
Komlón lenne egyedűláló hölgy aki szeretné kényeztetni magát? Kor alkat mindegy,de előny ha duci nagy mellű dús szőrzetű vagy
bi pasi hármashoz?
Szívesen búcsúztatnám az évet valós pár, párok társaságában Kaposváron vagy környékén. Nem csak és kizárólag szex céljából, lényeg hogy jó hangulatban, vidáman, lazán várjuk az új évet.

Siofok kornyezeteben keresnek masszazsra, masszazahoz vagyo parokat, holgyet - urakat kellemes pillanatokra. Korhatar nelkul
Szep nap remenyeben

Szep nap remenyeben
Sziasztok!
Ma estére keresek kalandot, utazás nem gond.
Ma estére keresek kalandot, utazás nem gond.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Kővér 140kilós 140 melbőségű dús szőrzetű nőt vagy ilyen párt keresek 60-an főlőtt,de bármit meghalgatok
Sziasztok szép napot mindenkinek Hölgyet vagy párt keresek utazni tudok ! Én egy 31 éves srác vagyok egyedülálo, diszkrét