Idős hölgyet szopatnék pécsen
Sziasztok! Balaton déli partjáról keresnék hölgy partnert. Utazni tudok, távolság nem jelent problémát.
Szép napot mindenkinek párhoz hölgyhöz csatlakoznék\kalandoznék.van telefonom és bűvész sem vagyok hogy eltűnjek!

Elmehettek a jó kurva anyátokba
Na mégegy agyas...
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 06:44

Ne hisztizz... folyton sirdogálsz, mert nem jelentkeznek nálad hosszú tömött sorokban a nők, mindannyian neked könyörögve. És dühös is vagy, mert TE NEM KELLESZ senkinek. Érdekes, másnak meg sikerül. Csak neked nem, de nyugodtan toporzékolj tovább, minket pl kifejezetten szórakoztat a vergődésed, várjuk a következő kesergődet.Tolna megyéből is így látjuk. ...

Dél körül valaki(k), Szekszárd Csörge tó?
Kaposvaron esetleg pécsen holnapi buli??
Az intelligencia, a humorérzék, a pozitív személyiség soha nem hátrány.
(Bereczkei Tamás)
(Bereczkei Tamás)
Top hozzàszólàs akkor vannak sorstàrsaink
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 06:44

Ne hisztizz... folyton sirdogálsz, mert nem jelentkeznek nálad hosszú tömött sorokban a nők, mindannyian neked könyörögve. És dühös is vagy, mert TE NEM KELLESZ senkinek. Érdekes, másnak meg sikerül. Csak neked nem, de nyugodtan toporzékolj tovább, minket pl kifejezetten szórakoztat a vergődésed, várjuk a következő kesergődet.Tolna megyéből is így látjuk. ...

Köszönjük már kezdtünk félni, hogy velünk van a baj és sheriffkedünk...
(Ez egy válasz Többes1111 üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Tamási+100 km-en belül hölgyet ,párt keresek. Hely megoldható.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 21:47

Törölt felhasználó (4764109)

Nem sikerült felfogni amit írtam igaz???Ez Titeket minősít, nem engem.
Ti böfögtök nekem, amikor az alavető dolgokkal nem vagytok tisztában?
És hol meg kit keresek az rám tartozik, meg kivel mit csinálok, nem pedig rátok! ( még szerencse!))
De mindig vannak önjelölt seriffek mint ti, akik kényszert éreznek masoknak beugatni. De leszarom a vélemenyetek, ahogy Titeket is!
És hol meg kit keresek az rám tartozik, meg kivel mit csinálok, nem pedig rátok! ( még szerencse!))
De mindig vannak önjelölt seriffek mint ti, akik kényszert éreznek masoknak beugatni. De leszarom a vélemenyetek, ahogy Titeket is!
Teljes mértékben igazad van.
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 22:06

Dehogynem miért neked úgy tűnik, hogy nem? Csak mikor sírsz, hogy miért nem ír vissza senki el kellene gondolkodni a stíluson.Ennyi, de persze felőlünk nyomasd tovább láthatóan nagy sikerrel
Idős kővér nők jelentkezését várom...
Dehogynem miért neked úgy tűnik, hogy nem? Csak mikor sírsz, hogy miért nem ír vissza senki el kellene gondolkodni a stíluson.Ennyi, de persze felőlünk nyomasd tovább láthatóan nagy sikerrel
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 21:47

De mindig vannak önjelölt seriffek mint ti, akik kényszert éreznek masoknak beugatni. De leszarom a vélemenyetek, ahogy Titeket is! (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 21:39
De mindig vannak önjelölt seriffek mint ti, akik kényszert éreznek masoknak beugatni. De leszarom a vélemenyetek, ahogy Titeket is! (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem nem kell hinned csak szànalom mikor értetlenkedsz és kamunak nevezel itt sokakat....Most épp Baranyàban vagyunk és kerestünk és találtunk..Van amikor el kell gondolkozni,hogy ha mindenki más hülye rajtunk kívűl, akkor lehet én nem vagyok normális és a többiek igen...
Nem nem kell hinned csak szànalom mikor értetlenkedsz és kamunak nevezel itt sokakat....Most épp Baranyàban vagyunk és kerestünk és találtunk..Van amikor el kell gondolkozni,hogy ha mindenki más hülye rajtunk kívűl, akkor lehet én nem vagyok normális és a többiek igen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 18:25

Nem hinnem, hogy Nektek kellene megfelelnem! De ugye be kell ugatni egy altalatok nem ismert embernek? Egyátalan kerdeztem a vélemenyetek?
Nem! Ja kalocsiként mit kerestek itt? Tudtommal az se nem Somog, se nem Tolna, pláne nem Baranya!
Nem! Ja kalocsiként mit kerestek itt? Tudtommal az se nem Somog, se nem Tolna, pláne nem Baranya!
Ma valaki Fonyódon?
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!Utazni tudok!
Bisex fiút keresünk szép mérettel, illetve ápolt borotvált igényes legyen! Külön öröm számunkra ha esetleg használ potencianövelőt!!! Várjuk a jelentkezőket!