Siófok vagy környékén valaki?
Sziasztok! Balaton déli partjáról keresnék hölgy partnert. Utazni tudok, távolság nem jelent problémát.
Sziasztok!
Holnap január 2-án Kaposvár-Nagyatád útvonalon hölgyet-párt keresek.
Holnap január 2-án Kaposvár-Nagyatád útvonalon hölgyet-párt keresek.
Sziasztok! Fonyód-Keszthely környékén igényes fiút szopatnék holnap nap közben…
Mindenki pihen ?

Majdnem mindenki.
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2025. 01. 01. szerda 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kedves, igényes, normális párokkal illetve lánnyal ismerkednék privátban.Fontos a higiénia,diszkréció,szimpátia.Köszönöm!
Hello! Ma esetleg valaki Kaposvàron 9.30körül cumizna?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok! Balaton déli partjáról keresnék hölgy partnert. Utazni tudok, távolság nem jelent problémát.
Ma este valaki?? Képek az adatlapomon, privát üzit vàrok
Siófokon és környékén biszex kalandra pasit, párt keresek!!!
52 éves pasi vagyok holgyet keresek hosszu távra akár hozzám koltozéssel is
Ma 3és5 között vagyok Szekszárdon! Fiús kaland valaki?
Sziasztok!
Ma estére keresek párt, minden jóra.
Ma estére keresek párt, minden jóra.
.
Sziasztok!
Ma este párhoz harmadiknak.
Ma este párhoz harmadiknak.
Kalandot keresek pasit lazulni…
Helyem van szombat vasárnap…irj ha kanos vagy!
Helyem van szombat vasárnap…irj ha kanos vagy!
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel 17 5 a méretem helyes igényes vagyok láb sex a kedvenc
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!