Sziasztok
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Hétköznap napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Megismerkedtem egy Tab környéki csinos 50es Milfel 3.nak keresnénk esetleg nagyobb mérettel rendelkező férfit,pasit.
Hétköznap napközben lenne aktuális akár hosszútávra is ha írsz adj elérhetőséget email vagy viber
Köszönöm Szép napot
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk, elsősorban Tolna megyéből.
Sziasztok! Pár napja regisztráltam oldalra, szívesen ismerkednék vékony, kedves sráccal. Sportos, formás lánynak mondanak, és nagyon kivánós vagyok az ágyban.
Ma estére keresünk párokat Kecskemét mellett helyünk van
Rita Feri
Rita Feri
Hali Pécs környékén lenne kedve valakinek/valakiknek talizni minden jóra?
Siófokon ma valaki?
Helyem van!
Helyem van!
Sziasztok
Holnapi napra keresek párt vagy pasit.
Holnapi napra keresek párt vagy pasit.
Valakinek lenne kedve most szopni Pècs Pècskörnyèke?Autóm van utazni tudok.
Sziasztok Szekszárd és vonzás körzetében keresek hölgy társaságot.
Sziasztok valaki most este mohács környékén estleg szopna egyet? Autom van utazni tudok jo volna élvezni egyet

Valaki holnap reggel Dombóvár környéke? Aktiv, passziv
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Sziasztok! Ma Mohács környékén nő, vagy pár?
Párt fogadnánk hétköznap estékre....
Sziasztok! Szekszárdon du 5 ig fiús kaland?
Fonyód ma valaki?
Sziasztok! Párral vagy egyedülálló nővel ismerkednék/találkoznék! Adatlapom kitöltve! Utazni tudok!
Autós kaland Pécsen...
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privin.