Kaland ma valaki?
Diszkrét, megbízható női/pártársat keresek szexhez, rendszeres. Szigetvárról vagy a környékről. Írj és ismerjük meg egymást. (nem jó a magyarom)
Elhanyagolt farok van itt?Kènyeztettnèm vègig.
Igal és Balaton között ma napközbeni találkára nő vagy pár?
Sziasztok.Ma napközben lenne kedve valakinek talizni?Balaton déli part és környekéről?
Hétfő délelőtt hölgy vagy pár Pécs?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Holnap napközben Tab környékén hölgy vagy pár?
Azt hiszem ez minősít titeket.
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Este várunk...
(Ez egy válasz PasszivBalaton üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Dombóvár vagy környékén valaki ma?
Ma délután nővel, párral kalandoznék M6 Dunaföldvár környékén.
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Egyedül.mit akarsz?.Hozd az asszonyt is.
(Ez egy válasz Kaposvaritali üzenetére (2025. 01. 04. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 17:43

Sziasztok. Kaposváron kihez mehetne egy kanos, nős pasi diszkréten? Hölgyek, párok? Privire írjatok!
Kaland ma valaki?
Bi srác vagyok…
Bi srác vagyok…
Sziasztok!
Ma Pár, Hölgy a Harkányi fürdőben?
Ma Pár, Hölgy a Harkányi fürdőben?
Üdvözlök mindenkit! Egy kezdő srác keresne Párrokat diszkréten!!
Pécsen keresünk normális párt, nőt hármas, négyes élvezetekre. Ha írsz/írtok előtte olvass adatlapot!
Kamus képgyűjtők, IQ negatívok inkább kerüljenek el minket messzire!
Kamus képgyűjtők, IQ negatívok inkább kerüljenek el minket messzire!
Ejha ez gyors volt tippeltünk mi lesz az új profilnév bár többen azt hitték nem jössz vissza
(Ez egy válasz Kaposvaritali üzenetére (2025. 01. 04. szombat 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 04. szombat 17:43

Sziasztok. Kaposváron kihez mehetne egy kanos, nős pasi diszkréten? Hölgyek, párok? Privire írjatok!
Szép estét Ma este Hölgyet vagy párt keresek Baranya megyében utazni tudok