Meglévő aktív partnerem mellé keresek még egy aktív partnert hármasra, idővel akár négyesre is (részleteket privátban). Lehetőleg minimum 17-es intimmel (de ha kisebb, akkor is írj bátran, ez is csak egy elképzelés). Én férfiakkal full passzív srác vagyok, ezt vedd figyelembe kérlek. Kaposvár és környéke. Hely megoldott.
Tolna megyében (Szekszárd és környékén) keresek olyan pasikat, akik szívesen szopatnának viszonzás nélkül. Ha adott a lehetőség, szívesen bekapom tövig és nyelem a végén! Átlagostól spotosig keresek jó fej pasikat kb. 45 éves korig.

Hétvégén nem érsz rá?
(Ez egy válasz Jóleszez üzenetére (2025. 01. 07. kedd 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki ma 5-8 között Dombóvár környékén? Pasis vagy lányos kaland

Sziasztok!
Házi barátot keresel?
Nem férfit harmadiknak!
Az más.
A házi barát az barát, az olyan, mint én is lehetnék.
Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, és bizalmasa mindkettőtöknek.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad, hogy szeretnél szexelni örömmel megteszi miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben.
Kiváló harmadik. Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, És azt a kéjrésedet tölti meg amelyiket kívánod, úgy szopat ahogy egy királynőt illik. De ha kell keményen torkoztat.
A férjeddel vagy pároddal megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Szóval házibarátot szeretnél vagy alkalmit?
Írj rám, és kiderül engem keresel e. Fogadni és utazni is tudok észszerű határokon belül. Pécs és környéke.
Házi barátot keresel?
Nem férfit harmadiknak!
Az más.
A házi barát az barát, az olyan, mint én is lehetnék.
Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, és bizalmasa mindkettőtöknek.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad, hogy szeretnél szexelni örömmel megteszi miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben.
Kiváló harmadik. Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, És azt a kéjrésedet tölti meg amelyiket kívánod, úgy szopat ahogy egy királynőt illik. De ha kell keményen torkoztat.
A férjeddel vagy pároddal megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Szóval házibarátot szeretnél vagy alkalmit?
Írj rám, és kiderül engem keresel e. Fogadni és utazni is tudok észszerű határokon belül. Pécs és környéke.
Passzív pasi kölcsönös orálra?Helyem 9-12 ig van
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok! Balaton déli part környékén ismerkednék.Mindenre nyitott 60 as férfi vagyok.
Sziasztok Mohács-Bóly környékén valaki le pipantAna?
Sziasztok, adatlapom alapján keresek....hely megoldható...
Szisztok! Pécsen keresek heteró alapon játszótársat, társkereső profilomon minden megtalálható, de néhány alap infó magamról: 26 éves vagyok, 18cm intim méret, 180cm+ magas
Kaland ma valaki?
Diszkrét, megbízható női/pártársat keresek szexhez, rendszeres. Szigetvárról vagy a környékről. Írj és ismerjük meg egymást. (nem jó a magyarom)
Elhanyagolt farok van itt?Kènyeztettnèm vègig.
Igal és Balaton között ma napközbeni találkára nő vagy pár?
Sziasztok.Ma napközben lenne kedve valakinek talizni?Balaton déli part és környekéről?
Hétfő délelőtt hölgy vagy pár Pécs?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Holnap napközben Tab környékén hölgy vagy pár?