Sziasztok. 59éves pár keres ma este Szekszárdon pasit!
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privin
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Vasárnap estére párt fogadnánk....
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Valaki Dunaújvárosban szopna?
sziasztok! ismerkednék egyedülálló, sportos lányként, magas, vékony sráccal max. 38 éves korig. irj nyugodtan, kedves, aranyos lány vagyok
puszi

Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Pécs környéki férj akadna, akinek lenne kedve a feleségeinkről levelezni, beszélgetni ?
Lenne idősebb nagy mellű duci hölgy aki eljőnne strandolni valamere??? Irj tel számot és beszélűnk
Jelenleg is aktívan működő és összeszokott 2 férfi (48 és 58 éves) + 1 nő (36 éves) felálláshoz keresünk +1 fő biszex hölgyet Nagykanizsán jan. 14.-én délelőttre. De akár hosszútávra is, a bejövünk egymásnak.
Szia! Szerdánként 60-70 fő a naturista részlegen! Péntek szombat este is vannak többek! Keddenként kicsit lightosabb
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 13:12

Így januárban-februárban a magyarhertelendi strand nyitva van???
Ha igen akkor szerdánként mennyien szoktak lenni???
Sziasztok. Ma délután 16 tól Pakson valaki közös élmény?
Sziasztok. 18 óra után már csak a szauna vendégek vannak. Mi december közepén voltunk. Amikor a felöntések mentek,szinte üres volt a kinti medence,meg a finn szauna is. Ilyenkor a textiles rész nem is megy. Rosszalkodni ovatosan,be van kamerázva.
(Ez egy válasz Hardgames12 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 13:12

Tamási Termálfürdőben 01.15-én naturista napon szívesen ismerkednék!
Tolna-Somogy-Baranya hölgy,pár ma ,este ?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Üdvözlök mindenkit! Egy kezdő srác keresne Párrokat diszkréten!!
Idős duci kövér nagy mellű dús szőrzetű hölgyet vagy ilyen párt keresek