Sziasztok! Igényes, fiatalos, nagy mérettel rendelkező férfiként keresnék egy igazán fiatal fiút Keszthely-Fonyód-Marcali környékéről. Helyem van.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
Kaposváron vagy a környéken holnapi napra keresek elfoglaltságot.
Hozzánk jöhetnél megint!
(Ez egy válasz kaposvar82 üzenetére (2025. 02. 02. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 02. vasárnap 15:27

Kaposváron vagy a környéken holnapi napra keresek elfoglaltságot.
Fonyód ma este valaki?
Siófok Fehérvár környékén autós kalandra fiatal lány vagy pár mostanság?
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Esetleg más is mehetne hozzàtok?
(Ez egy válasz paroselmeny1 üzenetére (2025. 02. 02. vasárnap 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Délelőttönként pécsen nők, párok társaságát keresem

Sziasztok! Mohács és környékén keresek nőt, párt. Mai napra
Szép délutánt mindenkinek,
Hölgyet vagy Párt keresek Baranya megyében Utazni tudok ! Kor nem számit!

Kanos pasit keresek ma estère!
Helyem van írj!
Helyem van írj!
Sziasztok
Hétköznapokon főleg a délelőtti órákban szívesen ismerkednék
találkoznék Nővel / Párral

Hétköznapokon főleg a délelőtti órákban szívesen ismerkednék
találkoznék Nővel / Párral

Hahó!
Pécsi nővel vagy párral ismerkednék hosszúrávon!
Pécsi nővel vagy párral ismerkednék hosszúrávon!
Marcaliban két bi pasihoz?
Elhanyagolt egyszerű hölgyet keresek lehetsz nem független is. Kor alkat mindegy
Péntekre keresek partnert, Siófokról, vagy a közelből.
Sziasztok. Kaposváron vagy 70 km es körzetében ismerkednék. Jelenleg csak ismerkedem. Olvass adatlapot, és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Szép napot!
Sziasztok!
Szerda estére keresünk partnert az adatlapunk szerint
Privátban jelentkezz.
Szerda estére keresünk partnert az adatlapunk szerint