...
(Ez egy válasz lacus7878 üzenetére (2025. 02. 07. péntek 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 07. péntek 06:25

Sziasztok!
Február 14-15- re keresek Dombóváron nyelvtanárnőt, esetleg párt
Túlsúlyosok előnyben (de nem feltétel)
Február 14-15- re keresek Dombóváron nyelvtanárnőt, esetleg párt
Túlsúlyosok előnyben (de nem feltétel)
Keszthely-Marcali környékén két 50 éves bi pasik megnéznének bi párokat, srácokat sex közben.
Sziasztok!
Ismerkednék hetero alapon Kaposvár és környéke, ha kicsit messzebb vagy az sem baj.
41 éves, magas, intelligens kedves pasi vagyok.
Írj aztán hátha kialakul valami.
Ismerkednék hetero alapon Kaposvár és környéke, ha kicsit messzebb vagy az sem baj.
41 éves, magas, intelligens kedves pasi vagyok.
Írj aztán hátha kialakul valami.
Keresünk Fiút , Párt , Partyt ( febr 15 )
Fogadni, és utazni is tudunk
Adatlapunknak megfelelően!
Fogadni, és utazni is tudunk
Adatlapunknak megfelelően!
Dombóvár vagy környéke?
Idős kővér nagy logó mellű nem borotvált mamit vagy ilyen párt keresek.Pécs
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék egy fiatal párt Keszthely-Nagykanizsa környékén, nap közbeni randira. Helyem van.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Ma este szopnék Pécsen. Hely ok
SZIASZTOK! Hölgyet vagy Párt keresek hétköznap vagy hétvégén. tisztelet tudod Ember vagyok, kor,súly nem számit

Sziasztok. Idősebb párt keresek!! Kedves,aranyos srác vagyok.
Kanos pasi farkàt kényeztetném!
Irj
Irj
Lehetsz nem független,ari vidám 60+os nagy mell szőrős punci és ha szeretnéd élvezni a bizsergést keres,értékelem ha kővér duci vagy és adsz tel számot
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
.
Hali.szállást keresek egy éjszakára siófók környékén,max Fehérváron.hölgy vagy pár esetleg van egy szabad szoba amit ki adnának?hetero alapon.ápr 10 délután érkeznek.részleteket megbeszéljük privátban.
Sziasztok. Pécsen és környékén na este kalandoznek
Közös hoki Marcal környékén?
Siófokon most valaki? Írj
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privin